??

??

:D
Mianusek pisze:Widzę że ktoś planuje wpaść do Malborka? ja mam 14 km do malborka to chętnie tez się spotkam pogadać. Malbork znam bardzo dobrze bo chodzę tam do szkoły.

Nie zamierzałem. BarneY, Nie. Tworzylismy jedną ekipe. I nie wazne było kto na czym i jak. Liczy się zabawa. Powiem Wam, że jeśli oni np. "Harleyowcy" uwazaja się za lepszych to są w błędzie. dlaczego? Bo każdy z nas ma pasję tą samą. Jednych stac na HD innych na Suzuki a innych na Rometa. Duzo było skuterów. Ale wyprzedzałem wszystko. Jak lecialo. Jedzie raz 20 km/h raz 50. Ja dałem 35 i se jechalem. bum^^, dziękuje .

To jest właśnie piękne w motocyklowej rodzinie, że nie ma podziału na lepszych i gorszych
Jak mnie wkurzają ludzie, którzy się wywyższają
Kupi takiemu ''tatuś'' Ninję i lata w koszulce polo i ''laćkach''
A po miesiącu ląduje na drzewie.

BarneY pisze:A mam takie pytanie... Nie patrzyli na Ciebie ludzie, że tak powiem ''krzywo''? Chodzi mi o to, że są na takim zlocie Harley'owcy, motocykliści, którzy już parenaście / paredziesiąt lat jeżdżą i nagle przyjeżdża sobie motorower 50 ccm. Przecież w porównaniu z 600 albo ''litrami'' to jest jak mikser... Nie patrzą z pewną pogardą, lub coś takiego?

Szczepan pisze:No ja byłem na zlocie i też gadałem z gościem co CBR 600 F4 przyjechał i też jakoś nie czuł jak mu powiedziałem że motorowerem jeżdżę

BarneY, taaa. Ostatnio czytalem bloga chłopaka co ma FZR 400 i napisał, że lato się kończy i koniec jazdy w krótkich spodenkach i bluzce i sandałach
Jak można w krótkich spodniach smigac? ;O

Których nie ma xDkuba2354 pisze:d) i tych normalnych.

No ale to na motorowerze(co nie znaczy ze to jest bezpieczne...), ale na takim moto 600cm3 to jedynie głupota, ba jedni i bez kasków na kole jeżdżą.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość