bum^^ pisze:fajny motorek
Szkoda tylko ze 5 biegow
[/center]

jak Cagiva mito 

tzn mam to lg bali gm360 ale na opcji video filmowania strasznie przekłamuje dźwięk tak samo na dyktafonie
i malina
Muszę dozbierać kasę na rejestrację i się zacznie wtedy jazda
Ale jak wiecie teraz okres świąteczny mikołaje prezenty i ciężej mi dozbierać kasę gdy na sam prezent mikołajkowy dla dziewczyny dałem 120PLN a gdzie jeszcze prezent pod choinkę dla wszystkich w tym rodzina mama tata siora nawet babcia a tu jeszcze sylwester i jagoda w styczniu dalej urodziny no wykończyć się można w tym tempie nie dozbieram na rejestrację może do wakacji
no i w motorku chciałbym wymienić set kierowcy ten pospawany bo się lekko skrzywił bo nieraz się na nie staje podczas jazdy i tak go wykrzywia i może kiedyś odpaść później ciężarki kierownicy bo mam tylko z jednej str opaska na wydech olej a włazi chyba ze 2l i takie tam a wszystko kosztuje 

ale bajka
powolutku powolutku byle do przodu

widać twoją twarz w lusterkach
Lewa w góre ! 

? z cbr nie podejdzie jest inny a w polsce nie dostanę

Benio pisze: olej a włazi chyba ze 2l i
[/center]

Niedługo zrobię foto moich a właściwie mojego jednego ciężarka
Blurey pisze:Prawko kiedy robisz ?
Outer pisze:Motong w agonalnym stanie, ale bądź pewien, że silnik przejdzie 4x tyle.
A 2 mam nadzieję
Poziom wibracji jaki wywołuje jest prawie nieodczuwalny co mi się zajebiaście podoba
no i jeżdżę dość emerycko większość czasu tam 70-80 co skutkuje że na 5 długim biegu można lecieć na stosunkowo niskich obr ok 5tyś obr na min ale jak to z nami bywa czasem się jedzie aż do odcinki jak się ściga czy cuś
Ale jak to pierwszy jego taki moto odstawił ją na zimę i na razie tylko szmatką codziennie pucuje

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości