Marcin 205, róbta co chceta
nie nasza sprawa
tylko później będzie kurw@ mam złamany nos żebra odbite płuca i wyrwane jądra
Moim zdaniem ty zamiast własnie unikać takiego towarzystwa to ty się im narażasz
Dla cb konsekwencje mogą być znacznie gorsze niż kilka guzów i siniaków więc się zastanów i pamiętaj że ostrzegaliśmy
Tacy ludzie nie są sami
Zawsze mają kumpli "od kielicha" i gdy tylko piśnie oni przylecą watachą i ci wp***dol@ jak nie zabiją
Mieszkam nie daleko przemyśla
Był niedawno przypadek że gościu który sprzedał 1 dilera najpierw został okrutnie pobity przez "grupę" mężczyzn a następnie zrzucony z kamiennego mostu na tory kolejowe!!! Możecie poszukać na necie gdzieś to znajdziecie
I my przez pewien czas baliśmy bo w naszej wsi taki jeden ćpunek jakieś 19lat miał skonfiskowany tel i policja odczytała numery dilerów itd
Ta grupa dilerów miała jakąś nazwę od nazwy ulicy ale zapomniałem jaką
Jeżdżą starszymi czarnymi betami i strach się było iść piechotą a zwłaszcza w dresach
Gdyby szukali tego neona to wp***dol gwarantowany jak nawet powiesz a jak nie to będzie gorzej
Z takimi dużymi grupami samemu nic nie wskurasz lepiej zostawić to policji itd i nie kapować bo można źle skończyć
Zakładam ze np będą mieli zioło
Jak ich policja zgarnie on spanikowany może powiedzieć skąd ma
Później on ma sprawę w sondzie i kuratora na karku oraz dilera którego sprzedał
Diler go dopada chyba ze nie dopadną dilera to ch*ja na to położy no ale jak go dorwą on znajdzie tego gówniarza a on może zwalić na cb

Wpier**lu nie będzie bo może być tylko GORZEJ