Siemano, niestety nie mogę Ci nic powiedzieć na temat ps2, ale mam jednak alternatywę dla Ciebie .
Jest coś takiego jak PlayStation Portable (PSP). Napewno czytałeś o tym, czy tam jakiś Twój kumpel ma, więc nie będę się tutaj rozpisywał o jego parametrach itd...
Mam akurat na sprzedanie PSP 3004 (najnowsze ze starego wyglądu). Ma około roku, może troche więcej. Posiada jeszcze FOLIĘ NA WYŚWIETLACZU I TYLNYM CHROMIE od napędu płyt. Dostałem ją NOWĄ z gwarancji od sony, w zamian za zepsutą, starą. Jest jakieś 2 miesiące nowsza, niż na paragonie zakupu, który oczywiście dołączam do konsoli. Dokładam do niej 2 gry (God of War Chains of Olympus i Gran Turismo), kartę pamięci 8 gb ( przy zakupie warta 100 zł.) oraz pokrowiec marki BigBen (ok. 70 zł). PSP jest przerobione na soft 6.20 TN-C (z tego co pamiętam

). Tak więc odtwarza piraty, homebrew ( CS - PSP, mapy psp itd..) . Jest jeszcze ściągniętych parę gier na karcie. Wszystko jest praktycznie nowe, grane dosłownie parenaście razy, głównie w domu (nie jest zabrudzone):)
Jeśli byłbyś zainteresowany bardzo chętnie wystawię aukcję na allegro oraz dokładniejszy opis ze zdjęciami w temacie.
Proszę o kontakt w temacie i dokładniejszy na PW
Pozdrawiam, PrezesKP