zakupiony któregoś czerwca 2010 roku.
Tuning jaki przeszedł:
-przedłużki amortyzatorów 4cm
-tankpad za free
-cylinder 72cm3
-zębatka 14z
-org. tłumik lekko przerobiony zastąpiony sportowym przelotem
-napisy na oponach
-licznik rowerowy
-świeca irydowa
-lepsza fajka
-większa dysza w gaźniku
no i naprawione szkody po stłuczce czyli nowy przedni błotnik i nowa klamka chamulca
Wakacje to była maskara najpier wypaliło mi zawory w nowej głowicy i poszdl 1 pierścien na tłoku to był nowy zestaw 72cm3 przejechane na nim 900km. Na szczęście odłozone miałem troche kasy i kupiłem sobie 2 zestawik. No i słtuczka masakra jecahłem 10-15km/h za samochodem padał deszcz ja sie spojrzałem w lusterko pózniej do przodu i zobaczyłem 2 czerwoe światła zacisnełem mocno nogi i wjechałem pod samochód. Gościowy zarysowałem lekko zderzak i odgiełem rejstracje chciał 100 zł, naprawa szkód w moim GB wyniosła mnie 135zł.
za niedługo nowe kolanko(rura dolotowa) ze stali nierdzewnej, juz leży w garażu tylko czeka na montaż
muszę jakoś jeszcze sie uporać z wibracjami w podnuzkach, Zmieniłem śróby mocowań silnika na 8.8 seria tez jest 8.8 ale serie urwałem 2 płaskimi. Poluje jeszcze na jakieś twardsze śróby bo z opini wynika ze im mocniej zkrecony silnik tym mniej wibracji.
A teraz parę fotek.
Więcej fotek wrzucę w weekend:D

" na czarny i dam jakieś naklejki

to tak jak choppery mają?? jakoś nie widzi mi się to, to nie w tego typu moto... 

[/URL]