• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Wybór telefonu

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Wybór telefonu

Postautor: Bastian » śr 10 sie, 2011

Siemka

mam pewien problem ponieważ będę przedłużał umowę z operatorem, a co za tym idzie zmieniał fona zwracam się do was z prośbą byście mi podpowiedzieli, który z podanych przeze mnie fonów będzie lepszy :D Trudno jest mi określić do czego będzie mi on potrzebny, ale się postaram jakoś. Wiec tak dobre odtwarzanie muzyki filmików itp. , by dosyć płynnie chodził, najlepiej jak by można było wsadzić kartę pamięci, no chyba, że ma bardzo dużą wbudowaną, nie wiem co jeszcze naprawdę ciężko mi stwierdzić ;P Po prostu, który jest lepszy.

Samsung galaxy mini VS SE xperia x8

Awatar użytkownika
stepien0601
Weteran
Weteran

Re: Wybór telefonu

Postautor: stepien0601 » śr 10 sie, 2011

Jak chcesz to mogę Ci co nieco powiedzieć o galaxy 3 (i5800) na androidzie 2.2, bo takowego posiadam.

Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Postautor: Bastian » śr 10 sie, 2011

Głównie zależy mi na opiniach na temat tych dwóch fonów, które podałem, ale dziękuję za zainteresowanie. ;]

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » czw 11 sie, 2011

Ja bym brał xperię.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
Szczepan
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Szczepan » czw 11 sie, 2011

Bastian, ja bym wziął ixperie fajny desing, system płynnie chodzi :)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Postautor: to&owo » czw 11 sie, 2011

ja też xpierie x8 strasznie fajny telefonik

Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Postautor: Bastian » czw 11 sie, 2011

Dobra mam nowe propozycje patrzcie i oceniajcie.

HTC Wildfire S
Samsung i5510 Galaxy 551
Samsung Galaxy Mini

Jeszcze mam do wyboru HTC Cha Cha, Nokia X3-02, ale jakoś mi nie przypadają do gustu :D
Ostatnio zmieniony czw 11 sie, 2011 przez Bastian, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szczepan
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: Szczepan » czw 11 sie, 2011

Bastian, z tych co podałeś to najlepszy dla mnie by był Galaxy 551 fajny wygląd, jeśli lubisz pisać SMS to wysuwana qwerty :) To moje zdanie.
Ostatnio zmieniony czw 11 sie, 2011 przez Szczepan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pavaczek
Administator
Administator
Pojazd: Ogar 900 110cc

Postautor: pavaczek » czw 11 sie, 2011

stepien0601, widze jak sie znasz na telefonach. Siedzę w tym od dawien dawna, swoj pierwszy fon z androidem kupilem na poczatku tego roku, jest to lg gt540, nie najlepszy ale nie jest zle. Polecasz koledze telefon ktory ma przedpotopowa rozdzielczosc wyswietlacza czyli 240x400? i co, zamiast fajnego ekranu ma ogladac pixele? strzelam, ze ten telefon ma 256mb ramu i ty mowisz o plynnosci? wielki znafca i fanboj samsungów się znalazł. htc to zabawka na jedna chwile z duzym ekranem? hahaah nie moge ze smiechu :D ekran identyczny rozmiarami jak w tym calym padle od samsunga a rozdzielczosc i komfort ogladania duzo wiekszy.
Bastian, ja bym brał htc wildfire s. 512mb ramu, aparat 5mpx z flashem ktory moze sluzyc jako latarka, rozdzielczosc 320x480 czyli bardzo mila dla oka, ekran pojemnosciowy z multitouch czyli jak kolega wyzej pisze, na pokładzie android 2.3.3 czyli najnowszy system od google. co do tego trafiania w klawisze to wystarczy kupic/pobrac z innego zrodla klawiature SwiftKey X i problem z glowy, mozna psiac na slepo. jakbys mial jeszcze jakeis pytania odnosnie wildfire'a to wal bo sam sledze net od jakiegos miesiaca w poszukiwaniu info o nim bo mam mozliwosc wziecia go w T-Mobile za grosze na umowe tylko musze skonczyc umowe u konkurencji ;]

Awatar użytkownika
stepien0601
Weteran
Weteran

Postautor: stepien0601 » czw 11 sie, 2011

....
Ostatnio zmieniony czw 11 sie, 2011 przez stepien0601, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
pavaczek
Administator
Administator

stepien0601, dobrze wiem ze moj telefon nie jest pierwszej mlodosci, spokojnie, o ruine sie nie obraze. chodzi o to ze pomijasz telefon ktory jest najlepszy z tych 3 co podal bastian czyli htc wfs a podajesz jakiegoś badziewiarskiego samsunga.

co do swifta - nie gadaj glupot ze chodzi na andku 1.6 bo mozna OFICJALNIE zrobic update do 2.1 a po wgraniu odpowiedniego romu (nie mam tu na mysli androida 2.3.5 bo za malo ramu na takie rarytasy, chodzi mi wlasnie o froyo) i overclockingu telefon lata szybciej niz twoj samsung ;)

Awatar użytkownika
Prelude
Administator
Administator
Pojazd: Corsa C FL
Podziękował : razy
Kontaktowanie:

Postautor: Prelude » czw 11 sie, 2011

pavaczek, tylko nie pi***ol, że samsung to szajs ponieważ samsung robi telefony tanie-gówno i drogie- wg mnie najlepsze. LG to jest dopiero gówno :D ( nie mówię o wszystkich modelach). To jest to samo co w przypadku samochodów: klasa średnia itp :D Ja nie piepszę się w abonamenty i wolałbym kupić na kartę używkę telefon ale z górnej półki nie koniecznie najnowszy. I tak z gówna jakie robił samsung to avila i e250 wymiata :D

Awatar użytkownika
pavaczek
Administator
Administator

Gabriel172, ostrzegam, nie przeklinaj. Co do tematu - twój wave też mi nie jest przezajebisty ;p chodziło mi o ten fon co proponuje stepien, poczytaj sobie jego specyfikację i specyfikację htc wfs

Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Postautor: Bastian » czw 11 sie, 2011

Koledzy koledzy proszę was bez kłótni to nie jarmark gdzie każdy wygłasza, że ma najlepsze :D Dobra czyli galaxy mini powiadacie że wogólę odrzucić mogę. Dobra to teraz ten HTC i SG hmmm widzę same skrajne wypowiedzi więc poczekam na jeszcze troszkę postów i wtedy się zobaczy.

Awatar użytkownika
stepien0601
Weteran
Weteran

Postautor: stepien0601 » czw 11 sie, 2011

....
Ostatnio zmieniony czw 11 sie, 2011 przez stepien0601, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Off-topic”