, przynajmiej policja rzadko jeździ, mieszkam w domu jednorodzinnym, do najbliższego asfaltu mam pół kilometra, do sąsiada 100m, mój ojciec ma 17ha , z czego prawie połowa to lasy, do tego c360 i troche sprzętu

, przynajmiej policja rzadko jeździ, mieszkam w domu jednorodzinnym, do najbliższego asfaltu mam pół kilometra, do sąsiada 100m, mój ojciec ma 17ha , z czego prawie połowa to lasy, do tego c360 i troche sprzętu
) , no i OSP. Jest szkoła, pałacyk zabytkowy, Droga DK7. Jest las, górki, doły, światła na skrzyżowaniu.
->> Leźno. Mała wiocha, w której jest coraz więcej napływowych ludzi z 3M i okolic. Leźno jest sołectwem, do którego należą 3 wioski - Leźno, Czaple i Lniska. Są tu bogaci, biedni. Fani R.Maryja i Ojca Dyrektora, plotkary, plotkarki, pijaki, żule, normalni, Ci, co słuchają księdza, nienormalni, super, debile i ci, co mają IQ kartofla z Biedry i ci co Einsteinowi mózg zjedli. Ta wieś jest lekko "cofnięta" technologicznie i wiąze się z tym pewna histoRYja.
:
I tak traci prawko..
Oczywiście żart. Mamy Stara i Forda Transita.
Star jak odpali, to dym widać z 1. km. 

JA niestety miastowy. Białystok. Mieszkam w bloku, ale za to ok. 3-5 min rowerem mam crossowisko, hopki itp. To wszystko w lesie. Zaś do zwykłego lasu i lilku hopek to ok. 0,5-1min rowerem.
.
Od mojego pokoju w linii prostej 15 m . Cisza, spokój... To co kocham i sobie cenie. Śnieg jak zimą nawieje to po lusterka w aucie. Pług czasem nie jedzie, więc na rower, szosówkę o kołach 28" i na nim w śniegu do połowy kół do szkoły.
Za płotem leśna droga. 

choinka pisze:Balkony chyba są bardziej w blokach
Tarasem się tego nie nazwie.
ale nie mogłem się powstrzymać. 

Jak kiedyś normalny ciągnik przyjechał z komunalki to się zakopał.
Sołtysa takiego mamy, że jak nocą zawieje drogi to następnego dnia już odśnieżone.
to też często trochę kamienia załatwi.

Maluchy potrafią tu rozwijać prędkości które rozwijają na autostradach
Ino słychać tylko silniki na maxymalnych obrotach i kurz zostaje za nimi
Za Bartonem jest nie inaczej 

choinka pisze:I tak jestem zdania że balkony są w blokach
modó³ wm mugen sport cdti

Duży rozrzut, ale to głównie przyjezdni do domków nad zalewem, więc zimą połowy ludzi nie ma
), kaczki, indyki, perlice... królik, koty, pies (swoją drogą potrafi już wskakiwać i siadać na motor

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości