Ja bym brał nsr
![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Wg marzy mi się nsr
Do cagivy jest ciężko dostać jakiekolwiek części no chyba ze opony
Nsr
1. V-max nsr jest w granicach 150-160km/h
2. Silniki mają korzenie jeszcze długo przez zaczęciem projektowania pierwszych nsr, jednakże nikt nie mówi że są one złe

wręcz przeciwnie

silniki nsr są bardzo wytrzymałe nie mówiąc już o skrzyni którą tylko nieliczni potrafili zarżnąć

Cylindry i tłoki wytrzymują średnio przebiegi to zależy od stylu jazdy

ale wątpię żeby silnik cały czas z siebie wyiskał siódme poty i rozpędzał nere do np 150-160km/h
Więc wytrzymałość jest bardzo dobra o ile nie leje się mixolu
3. Spalanie nsr potrafi dojść nawet do 7-8 litrów benzyny na 100 + olej
Ale kto powiedział że takie spalanie utrzymuje się cały czas??? Jeśli się cały czas ciśnie 150-160 to tyle spali bez problemu

Ale żeby lecieć sobie 80-100 nie trzeba wkręcać jej aż na tak wysokie obroty co w efekcie potrafi dać spalanie 4-5l + olej

Jazda nsr wychodzi trochę drożej niż cbr ale w razie potrzeby możemy jeszcze (redukcja wrzuć go na wysokie obroty grunt to kłopoty ku**o pamiętaj o tym) i wyprzedzamy

!
4. Wygląd nsr jest dużo lepszy od cbr i nsr jest większa od cbr. Nsr podróżuje się wygodniej niż jej następczynią i wygląd jest lepszy

no chyba że te najnowsze cbr które mają także "kocie oczy" ale ich jest mało

w nsr ce podczas normalnej jazdy mamy dużo większy zapas mocy co wpływa na satysfakcję i lepsze wrażenia podczas jazdy. Dla mnie w nsr nie podoba się tylko i wyłącznie tylna lampa którą można łatwo przerobić więc pff
5. Wszystkie inne punkty można ująć w piątym
6. Nsr jest zajeb**t@ i wyje**n@ w kosmos