choinka, chodzi tu o Honde CR, jest to cross, który posiada seryjnie 42km a nasz chinski ''cross'' posiada zaledwie 10km.
Tak więc nie patrzcie tu na moc bo nie o to tu chodzi, wystarczy wstawic takie 140 do tak lekkiej i cienkiej ramy a wydaje nam sie jakby sie jechało na ścigaczu. Są to chńskie silniki gdzie moc nie jest wyciągana na maxa. Moje zdanie jest takie, do naszych motorków w zupełności wystarczy silnik 125, gdyż rama i inne podzespoły jako tako dają sobie rade. Wstawianie 250 czy 200ccm jest totalnie chorym pomysłem, ale róbcie jak chcecie, wasze moto, wasza kasa, wasze życie. I napewno nikt mi nie wmówi, że pojedzie te 45/h mając silnik 140 tudzież 250ccm. Pojedziesz tyle ale jadąc na jedynce i dodając ledwo gazu. To nie jest silnik do naszego moto, policja nic wam nie zrobi o ile zachowacie zasady. Ale wystarczy badanie techniczne i jesteśmy w du***.
![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.