Otóż od niecałego miesiąca jestem posiadaczem motorku jak w tytule. Z gwarancji zrezygnowałem, kupiłem sobie olej Castrol Power1 i zmieniłem przy 300km przebiegu.
Motorek na razie mnie nie zawodzi ale jest parę rzeczy które mnie trochę niepokoją, mianowicie:
1. Ssanie - (otwiera zamyka blaszkę zaraz za wlotem filtra powietrza). Z tego co spotkałem się w innych motorkach to było tak że pociągnięcie wajchy ssania podnosiło obroty silnika, a tutaj nie działa to w ten sposób. Mam wrażenie że działa to na zasadzie takiej że ta blaszka po prostu zamyka/ogranicza dostęp powietrza od filtra i to wszystko. Czy ssanie w górze czy na dole obroty się nie zmieniają, nie wiem czy tak ma być dlatego się pytam ?
2. Sprawa druga - problem z odpaleniem ciepłego silnika. Gdy jest ciepły nie chce załapać, musiałem go męczyć parę chwil i dopiero odpalał. Po jakimś czasie dopiero się kapnąłem
że gdy odkręcę lekko gaz przy odpalaniu to chwyta od razu. Na zimnym zapala bez problemu. Co może być nie tak ?
3. Sprawa ostatnia to metaliczny dźwięk/dzwonienie przy określonych obrotach - wysokich (nie wiem przy ilu bo nie mam obrotomierza) też gdy schodzi z gazu to występuje taki odgłos. Zawory czy coś innego ?

albo niedokręcony silnik 
po prostu jest coś niedokręcone.