• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Problem z rodzicami

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
rafal1993
Uczeń
Uczeń

Re: Problem z rodzicami

Postautor: rafal1993 » sob 14 maja, 2011

Sam narzekałem naswoich rodziców, ale tak czytajac wasze posty sądze iż mam zajeb**tych rodziców. Z nauka lece na 2/3 czasami mama powie, że mogłęś się postarać bardziej, do domu wracam no zebym do 23/24 był ale zawsze z mama mam taka umowe że albo ona dzwoni i mam odebrac a jak nie odbiore to szybko oddzonic lub odpisac. Luz bardzo duży jedynie żeby coś w domu pomóc

Awatar użytkownika
Yautja
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Otrzymał podziękowań: razy
Kontaktowanie:

Postautor: Yautja » sob 14 maja, 2011

rafal1993, ja ma podobnie i jak patrze na niektórych to rzeczywiście mam luz-raz wyszedłem z domu o 20 a wróciłem o 5 rano i nic :D
Obrazek

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » sob 14 maja, 2011

Dzięki za odp. :)
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
Favo
Weteran
Weteran

Postautor: Favo » pn 16 maja, 2011

Jak na to patrze to normalnie paranoja .Jak tak dalej pójdzie to ,za niedługo rodzice będą dzieci na łańcuchu przed domem trzymać , do tego bez wyjątku cały dzień w kasku " o boże żeby mu się nic nie stało".

rozwalił mnie tekst @FERROSRIDER-"Jak będziesz miał 20lat będziesz bez dziewczyny, kiedy będą cię nazywac Frajer. Twoja mama dopiero zrozumie że źle cię wychowała."

ahhaa :D @FERROSRIDER-nie obraź się ale "twój tok rozumowania jest błędny"
Ostatnio zmieniony pn 16 maja, 2011 przez Favo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » pn 16 maja, 2011

Na mnie dziewczyny nie lecą...
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: choinka » pn 16 maja, 2011

Może przez to jak Ciebie wychowuj tzn za krótko siedzisz na dworze. Nie wiem na mnie też nigdy nie leciały i nadal nie lecą ale wyczekałem na swoją i jestem zadowolony. Także czekaj :)

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » pn 16 maja, 2011

Nie śpieszy mi się... ;) Wolę kolegów :D Tzn bez skojarzeń :D ale z klasy np nie stoję na korytarzu z chłopakami z mojej klasy tylko rok, dwa lata starszymi...

Awatar użytkownika
Favo
Weteran
Weteran

Postautor: Favo » pn 16 maja, 2011

Ziom97, spokojnie masz jeszcze dużo czasu - sąsiad 28 lat - mój kolega , zrobił tytuł inżyniera ,i dalej siedzi na studiach idk ? może bardzo lubi się uczyć :D. Szkoda że te znajomości , z młodości , w większosci idą w cholerę =/ fajny rym wyszedł :D
Ostatnio zmieniony pn 16 maja, 2011 przez Favo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
choinka
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: choinka » pn 16 maja, 2011

Hahaha to tak jak mój kuzyn teraz wali doktorat xD i nadal bez dziewczyny ani czegoś w tym stylu ale kończymy OT bo syf się robi.

olddriver
Praktykant
Praktykant

Postautor: olddriver » pn 16 maja, 2011

Ziom97 pisze:Na mnie dziewczyny nie lecą...

Jeszcze chwila, jeszcze moment. Daj im szansę. Ja dopiero jak miałem 17 lat pojechałem do niej na Komarku 2350 z W-wy do Łodzi. To była wyprawa... Stare dzieje. Ale opłacało się. Jest teraz ze mną.
w sezonie 2011 - 1850 km na 72

Awatar użytkownika
RADI
Weteran
Weteran

Postautor: RADI » śr 18 maja, 2011

Ludzie słuchajcie jeżeli by się postawił aż tak mocno jak wy mówicie to by rodzice tylko chwilowo mogli zmienić nastawienie bo "okres dojrzewania" i itp
Moim zdaniem Musisz najpierw pogadac z matką na osobności tylko pamiętaj nie mów na początku oco chodzi tylko powiedz że chcesz pogadać jeżeli matka się zgodzi to wtedy ojciec tez ( co wynika z twoich wypowiedzi że ojciec przy matce jest inny ) Tylko pamietaj ona musi miec dobry humor ;p Bo jak bd wkurw**** to nici z tego ;d

Ja się nigdy aż tak dobrze nie uczyłem i nie zamierzam sr 4.0 ,mi wystarcza ;]
Z rodzicami miialem tez klopot ale powiem szczerze że matka jak się wkurzyła to mi np. chciała przylać i to robiła często ....( bez przesady )
Wkońcu ja się wkurzyłem i ją otrząsnełem ( oczywiście NIE uderzyłem tylko jak mnie chciala czasnąć za pysokawnie to ja złapałem ręce i odrzuciłem na bok ) po prostu nie chciałem aby myślała że ja jestem taki słaby i bezbronny .
Od tego czasu nie zrobiłą ani razu czegos podobnego .
I uwież mi jak zacziesz krzyczec i itp to jeszcze wieksza wojne zrobisz
Ostatnio zmieniony śr 18 maja, 2011 przez RADI, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Off-topic”