Mam ogara 900 z 2009 roku niedawno zmieniłem moduł na odblokowany .Normalnie powinien lecieć z 80-85 km/h jednak mój ogi jedzie tylko 70 km/h co może być przyczyną. Dodam tylko ,że gaźnik mam dobrze wyregulowany
Może masz brudny gaźnik? Wyczyść filtry i gaźnik wyreguluj jeszcze raz jak chcesz i powinien tyle jechać.
A tak ogólnie skąd wiesz że tyle powinien jechać?
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg
15 Licznik może i będzie pokazywał, ale 80 nie będzie. Zmień cylinder, wyczyść wszystko co może zakłócać przepływ powietrza/paliwa.
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg
Może i złe dotarcie jest problemem. Zawory. Musze teraz jechać na serwis po 1500km. Odczuwam już różnicę w mocy z winy zaworów. Zębatki nie mają za bardzo znaczenia w v-maxie. Na 13z i 14z jest on taki sam tylko z różnicą przyspieszeń.