Możliwe, ale czy da się coś z tym zrobić? Wymienić jakiś bezpiecznik, albo coś?Yautja pisze:Może podłączyłeś odwrotnie i układ nie miał zabezpieczenia przed takim podłączeniem

Kupowałem od osoby prywatnej, dałem 150 zł. Pierwotnie należało do Mateusza (tego od Ogara z silnikiem Lifan 150) Ponoć sprowadzane z Grecji. Obawiam się że można je obecnie kupić tylko tu http://mototrade.gr/osCommerce/product_ ... cts_id=195 Jakbyś chciał kupować, to na razie się wstrzymaj, naprawię to i podłącze i sprawdzę czy to w ogóle coś daje.Dargas pisze:Ile dałeś za to turbo ? Gdzie kupowałeś ? Dajcie linka gdzie moge kupić takie turbo

Możliwe że z e-bay. Mi kiedyś napisał że to turbo jest sprowadzone z Grecji. Nie wiem czy z tego sklepu co podałem.Ziom97 pisze:Mateusz kupił to z eBay, jak większość części, o ile dobrze pamiętam. Choć mogę się mylić, za co z góry przepraszam.

Dokładnie.Sp3dIII pisze:no a ja dałem namiary na gostka od któregoMarcin 205, kupił

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości