• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Nowe moto..

Rozmowy o motoryzacji.
Awatar użytkownika
GrzesQ
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Re: Nowe moto..

Postautor: GrzesQ » wt 05 kwie, 2011

Blurey pisze:Ja bym na Twoim miejscu sprowadził YZF wkońcu to Yamaha ładny wygląd dźwiek i osiągi tez są dobre..

W sumie to bardzo dobre rozwiązanie, jest tylko jedno ale: Raz, jestem niepełnoletni, Dwa, mam najdalej do granicy zachodniej, owszem żebym mieszkał, gdzieś w okolicach Prezesa (tj. Zachodnia cześć Polski) Na pewno na takie rozwiązanie bym się pokusił.

Blurey pisze:http://allegro.pl/honda-v...1540283451.html
Gośc wielbiciel wiader, kupuje zza granicy, odstawia na błysk i sprzedaje. Jak brać Varadero to tylko od niego.

Wielkie dzięki za info. Jednak co do cen wiader, ogółem nie tracą na wartości, są duże ale.. i też cholernie ciężkie.

Olo pisze:Ty chcesz tylko firmowe motocykle czy też inne?

Wolałbym firmowe :)

Ziom97 pisze:A może Honda CBR 125? Albo NSR? Lub też NS1 zobacz, standardowo 80/50

Rozmyślałem nad cebrą,ale myślę że będzie za mała, jak to niżej kolega określił:,
Gabriel172 pisze:CBR 125 hmm... zwykły rower...
Na nowszy egzemplarz można byłoby się pokusić, ale obawiam się tego że jest mała.

Yautja pisze:Mi się podoba NSR 125

Mnie też się podoba, ale spalanie i ogólnie stare moto, wiadomo odstrasza. I ten dźwięk 2t... Mnie osobiście się nie podoba.

pavaczek pisze:kumpel posiada salonową YZF-R125 z tamtego roku, bardzo fajna maszynka, ścigaczowate, 4T, wygląd małej R6

No własnie, YZF, nowa kosztuje 12'900.. Siedziałem, słuchałem pracy, nawet walnąłem rundkę przed sklepem. Moto duże, wygląd rasowego ściga (r6) ta sama długość, tylko na szerokość węższa :)

Marcin 205 pisze:To może Romet CRS 125. To jest enduro z silnikiem 4t.

Nie odrzucam, całkowicie chińszczyzny, ale jednak wolałbym moto na kilka lat. Z CRS'em, miałem do czynienia, moto fajne, całkiem duże, ale nie chcę wracać do chińczyków, zwłaszcza że ten moto będzie na 2-3 lata :)

Awatar użytkownika
Yautja
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Otrzymał podziękowań: razy
Kontaktowanie:

Postautor: Yautja » wt 05 kwie, 2011

No to 2t odpadają ale w klasie do 125 ccm jakiś motocykl z dwusuwem będzie najmocniejszy.Do tego dwusuw będzie najtańszym wyborem-żeby coś ładnego wyrwać z czterosuwem trzeba wyłożyć więcej pieniędzy
Np. YZF R125-czterosuw na wtrysku i ekstra wygląd
Obrazek

Awatar użytkownika
Olo
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Olo » wt 05 kwie, 2011

Jak nie odrzuczasz chińszczyzny to zobacz zipp pro 125 ja sam się do niego przymierzam, fajne jest w nim to że kosztuje niecałe 6000 tysięcy ma przewody hamulcowe w oplocie, elektroniczny licznik i takie tam inne bajery. Możesz jeszcze zobaczyć rometa division 125 lub inca fx-5.
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Zipp/Shock/109607
Obrazek[/URL]
Motocykl jest bogiem,
prêdkoœÌ na³ogiem
Pal gumĂŞ i szalej,
nie myÂśl co dalej

Blu
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: Blu » wt 05 kwie, 2011

GrzesQ pisze:, są duże ale.. i też cholernie ciężkie.

Gdy prujesz czymś takim czujesz że jedziesz na motocyklu a nie na rowerze. Dla mnie +
Poza tym wygoda pełną parą ;)
Ostatnio zmieniony wt 05 kwie, 2011 przez Blu, łącznie zmieniany 1 raz.
[center] Obrazek [/center]

Awatar użytkownika
imbirek
Majster
Majster

Postautor: imbirek » wt 05 kwie, 2011

Przy Twoim wzroście jednak najbardziej rozważał bym kupno Varadero, ponieważ jest do duże moto i z pewnością wygodne. Jeżeli ta maszyna ma być na parę lat to lepiej trochę dołożyć i kupić motocykl, który Cię zadowoli i nie będzie męczący.
"ChoĂŚ bym PĂŞdziÂł CiemnÂą DolinÂą,
ZÂła SiĂŞ Nie UlĂŞknĂŞ -
Bo Halogen W MotĂłrze Mym Tkwi..."

MĂłj Ogar 900 --> http://imbirek22.mojemoto.pl/ (komentarze mile widziane) ;)

Wróć do „Moto-topic”