Ciężko po zdjęciu i opisach wywnioskować który silnik jest lepszy, wszyscy sprzedawcy zachwalają swoje i oczywiście przebieg nie więcej jak 5k. Ja bym kupił jakiś na którym nie widać silikonu i jest jak najmniej odprysków lakieru. Nie ma teraz na olx nic godnego polecenia poczekaj chwile na lepsze oferty.
Cześć, mam takie "śmieszne" pytanie. Prawdopodobnie muszę wyregulować zawory, ale nie mogę odkręcić dekielków. 3000-4000 km temu dokręciłem je na ciepłym silniku, bo przeciekały po mojej regulacji. Teraz przy próbie odkręcania (na ciepłym i zimnym) łatwiej przesunąć ogara wokół jego osi, niż je ruszyć. I nie chcę nic naruszyć lub urwać przy łączeniach głowicy i cylindra. Ktoś coś doradzi?
Mam zamiar kupić licznik od Zippa pro, ale czy coś trzeba zmieniać (oprócz całego koła ) by pasował do koła Ogara 900? Napęd licznika może? Chyba że nic się nie da zrobić...
Ciężka sprawa. Ewentualnie może dałoby się przeszczepić stary mechanizm Ogarowego licznika do tego nowego Chyba, że linka pasuje, to można zamontować i zobaczyć czy pokazuje "jako-tako". Bo ogólnie chinalandzkie liczniki tak właśnie wskazują
Witajcie forumowicze. Mam krótkie pytanko. Jeden ziomeczek kupil za nie duze pieniądze jakiegos kingwaya bo potrzebowal rame, siedzial w nim silnik 110, silnik ma iskre, nie wie czy odpali, chce go sprzedac za 150 zl, warto to wziąć?