Z iglicą kombinowałem na wszystkie sposoby. A możesz mi wytłumaczyć na czym polega zmniejszanie poziomu paliwa w komorze pływakowej? Jak to zrobić? i jeszcze jedno: mieszankę zmniejsza się kręcąc śrubką w prawo czy w lewo?kurczak4162 pisze:albo obniżyć iglice

Spróbuj jeszcze raz. Chociaż tego 'jeszcze raz' było sporo 

Oczywiście spróbuję. Czuję że pozbycie się tej tapety rzuci nowe światło na całą sprawę. Tylko co ta tapeta tam robiła?Ziom97 pisze: Spróbuj jeszcze raz. Chociaż tego 'jeszcze raz' było sporo

. A poważnie to może miał za dużo powietrza i ktoś go trochę "przytkał" - albo jakaś "dobra dusza" dowcip Ci zrobiła.
Ja bym stawiał na "dobrą duszę"Michalk001 pisze:A poważnie to może miał za dużo powietrza i ktoś go trochę "przytkał" - albo jakaś "dobra dusza" dowcip Ci zrobiła.
To na pewno ten sam żartowniś, który kiedyś nakleił mi na Ogara naklejkę "Tjónink"

Wtedy by chyba ciekło, a u mnie nic nie cieknie.Dargas pisze:A i czy jesteś pewny czy nie ucieka ci paliwo przez wężyk, który idzie od komory pływakowej?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości