Ma dwa odpryski na baku prawa owiewka malowana ale i tak jest do wymiany bo ma kilka pęknięć, do tego brak owiewek dolnych i chyba tyle. Co do samego motocykla to przedni hamulec jest po prostu ch***wy w przyszłości zapewne zmienię pompę ponieważ dozowalność jest bardzo słaba. Motocykl trochę stał przez co wyszło trochę rudej na ramie i muszę to zrobić. No i zainteresować się gdzie jest on zablokowany bo na gaźnikach raczej nie gdyż przepustnice otwierają się do samego końca. Na liczniku ma niby ok 10k ale ja na to nie patrzyłem i w to nie wierzę. Motocykl od saska gość jest naprawdę spoko nie pierdzelił się tylko mówił co myślał od razu powiedział że owiewka była malowana itp.
A właśnie jak to sasek czytasz to powiem ci że mnie zawiodłeś z tym wydechem bo wystarczył kawałek młotka i imbus z targowiska
a i miałeś rację co do wydechu bo były tam kawałki zaworu ale tłuk się katalizator.

kiedyś miałem robić a2, i kupić od saska właśnie Hyo i zebrałem mnóstwo opinii. właściciele Hond, Yamah itd. mówili, że kupa, żeby nie brać, lepiej złapać kiłę niż kupić go. a znowu posiadacze co innego, że można tłuc dziesiątki km i zapomnieć, że w motocylu itnieją regulację itd. jak to ja, nie kupiłem moto wkurwiając saska, ale jakbym brał coś na a2 to właśnie Hyo.