Witam. Mam problem z lampą gb street. Gdy jadę w nocy jest kiepska widoczność. Polecili byście mi jakąś lampę lub żarówkę czy coś innego. Dodam że mam outer rotor kit od Mrf. Coś żeby ładowania wystarczało. Proszę o odpowiedzi.
Kup klosz od Zetki (on jest przystosowany do żarówki H4 i pasuje w oryginalną obudowe lampy) + dobrą żarówkę H4 (jakieś droższe Osram czy Philipsa) i nagle półmrok stanie się słonecznym dniem
GuoWe'i 125 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400
Jeżeli klosz jest przystosowany do H4 + wrzucisz mu żarówkę H4 to wiadomo, że będzie dużo lepiej niż teraz.
Czy na pewno? Nie wiem, ale dzikilopez tak ma z tego co mi się wydaje. Napisz do niego i się upewnij.
A ile watów? Tyle, żeby pradnica uciagnela. Jeżeli generuje te 70W to możesz założyć żarówkę 55W, ale wtedy koniecznie do tylnej lampy musi zawitać żarówka led
GuoWe'i 125 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400
rafal168, Miernikiem. ORK daje chyba 90W, 6 cewek w ogarach 120W. Możesz 55w zakładać spokojnie, daj tylko kierunki, postoje i tył w ledach i na lajcie wszystko będzie.