• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Zipp pro 50 swap 200cc OHC

Zaprezentuj swoją maszynę
Outer
Weteran
Weteran

Re: Zipp pro 50 swap 200cc OHC

Postautor: Outer » pn 10 lis, 2014

gdyz jest to dosyc specyficzna osoba

Jestem praktycznie jedynym normalnym osobnikiem na tym forum.
Dla głupca, mądry będzie głupcem, ja tu tylko pomagam, jak piszę, że coś jest gównem, TO jest gównem. Mądry uszanuje, podziękuje za krytykę by nie wjebać kasy i zastanowi się jeszcze raz, głupi zwyzywa i oleje. Nigdy się jeszcze na tym forum nie pomyliłem(odzywam się tylko wtedy, kiedy znam temat), nikt mnie nie przedyskutował i nigdy nie przegrałem na argumenty dot. jakiegoś tematu. W sumie, to nawet nigdy nie popełniam błędów ort. Czuję się tutaj jak Eistein, bo często lemingi nic nie rozumieją, ale to jest poniekąd zabawne, więc cały czas się tutaj udzielam.
Ostatnio zmieniony pn 10 lis, 2014 przez Outer, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
adam94pp
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: adam94pp » pn 10 lis, 2014

Mlody ma swoja wizje i niech robi jak chce jak bedzie chcial tam wlozyc silnik z pocketa to go wlozy boze po co pisac glupoty tego typu o k***a gowno kupiles kup co innego jestem na tym forum dosyc dlugo i NIGDY nie widzialem pozytywnej opini z twojej strony na czyjs temat zreszta nie bede robil syfu w temacie.Czekam na dalsze postepy

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » wt 11 lis, 2014

To co piszesz, to właśnie krystaliczna głupota.
Wg. ciebie należy wypierdolić forum i niech sobie każdy daje swoje fotki i opisy i tyle. Tylko do odczytu.

<ayfkm>

Jak jest coś dobrze robione, to się nie odzywam bo po co.
Ostatnio zmieniony wt 11 lis, 2014 przez Outer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Postautor: Shadow143 » wt 11 lis, 2014

Hehe :) od tego jest forum aby każdy się wypowiedział. Nie wiem jak patrzyłem po necie to silniki 4v mają taką samą głowicę na wygląd więc zaryzykuję. I tak daję mało za silnik więc nic nie stracę :) Mogę nawet zyskać. Krytyka w temacie musi być , więc się nie przejmuję.
Outer, jeżeli się okaże że pisałeś prawdę to trudno bo klamka zapadła i silnik zamówiony.
A co do silnika. Czemu twierdzisz że to gówno ? Silnik jak silnik. Czyli na to wychodzi że silnik np 50cc to do niczego się nie nadaje ? Ludzie śmigają na nich ,więc czemu ten ma nie działać ? :p
Ostatnio zmieniony wt 11 lis, 2014 przez Shadow143, łącznie zmieniany 1 raz.
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » wt 11 lis, 2014

Outer pisze:Jestem praktycznie jedynym normalnym osobnikiem na tym forum

Outer pisze:W sumie, to nawet nigdy nie popełniam błędów ort. Czuję się tutaj jak Eistein

Obrazek

Tyle w temacie. Pisz, bądź na forum ale kolego, bez takich tekstów. Nie jesteś żadnym nadczłowiekiem. Upominam, byś się uspokoił.
modó³ wm mugen sport cdti

Awatar użytkownika
BarneY
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: BarneY » wt 11 lis, 2014

Trochę smutne, że Outer musi wypowiadać się na forum dla nastolatków, żeby podwyższyć sobie samoocenę <smile>
JeÂśli pomogÂłem - postaw browarka :D

DziĂŞki :)

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » wt 11 lis, 2014

A co do silnika. Czemu twierdzisz że to gówno ?

Bo nie wiadomo jakiego jest producenta, sądząc po kapie silnika. Liczą się zwykle cztery firmy, Senke, Lifan, Loncin i Zonsgheng, reszta to prowincjonalne chińskie dziadostwo.

BarneY

Alpen

Bhuahaubah. Na tym forum być nad wami, to nie problem. Czesto jestem w podobnym wieku lub młodszy od sporo luda na tym forum. Oczywiście metafora nie zrozumiana, zinterpretowana jako słodzenie sobie. BUHAUHBHUAUHABUH. Kretyni. Czyta się post i repost. Przeczytajcie, do kogo odpisuję i wtedy wyciągajcie wnioski. Typ nazywa mnie cebulą itp. będąc właśnie nic nie rozumiejącą cebulą, to mu odpisuje na ch** mnie tak nazywa, kiedy to jest bezsensu, przekładając to na przykład Einsteina, który był dziwakiem, ehh po co ja w ogóle do głupiego motłochu odpisuję.
Ostatnio zmieniony wt 11 lis, 2014 przez Outer, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » wt 11 lis, 2014

Outer, Dobra, Einsteinie, wyluzuj trochę bo ciężkie życie z Tobą. Od razu jakieś agresywne zachowania. Pisz co chcesz, mi to nie przeszkadza, ale nie pisz jakiś obraźliwych słów skierowanych do wszystkich. Typ Cię źle nazwał to mu odpisz na pw lub to zgłoś, a nie odpowiadasz tym samym. Bo to jest właśnie takie zachowanie jak ta Wasza cebula. Ogarnij trochę, bo jak na razie to "wyżej srasz niż dupę masz".

PS. Jak chcesz mi odpisać to pisz jakieś pw czy cokolwiek, nie zaśmiecaj tematu znowu jakąś kłótnią. Koniec off.

Zresztą
Outer pisze: ehh po co ja w ogóle do głupiego motłochu odpisuję.

Awatar użytkownika
klemens244
Weteran
Weteran
Pojazd: chopper 125
Kontaktowanie:

Postautor: klemens244 » wt 11 lis, 2014

Zewnętrzny - /Outer/. Olej głupoty j.w. Szkoda czasu.
Noszę się z zamianą poziomego silnika 110 ccm /1PC152FMI/ na coś większego 125 ccm /154FMI/ lub większego do 150 max. Latam na chopperku rzecz jasna z czajnalandu. Co proponujesz ?. Pionowy tez może być, bo przyspawam uchwyty do ramy na wysokości głowicy /ale nie za 1650 zeta/. Mam różne wejścia, ale nie zaszkodzi popytać się ludzi, którzy jak czytam wiedzą co i jak.
Obrazek

Awatar użytkownika
Alpen
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Alpen » śr 12 lis, 2014

klemens244, Kup używane 125, wsadź 150 za 100zł i masz 150 :)

Awatar użytkownika
bartekros92
Praktykant
Praktykant
Kontaktowanie:

Postautor: bartekros92 » śr 12 lis, 2014

Swoje sprawy załatwiajcie na chacie lub pw a nie zaśmiecacie temat ... powodzenia z motorowerem shadow.

Awatar użytkownika
klemens244
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: klemens244 » czw 13 lis, 2014

Alpen: Dzięki. Szukam mało skutecznie na allegro. Jest przed nami zima. Jak coś wyczaisz to daj znać.
Bartek: Z Sochaczewa masz do mnie rzut beretem. Wpadnij to zobaczysz moja stajnię. Tematów nie zabraknie na innowacje. Stawiam kawę i poznam Cie z ludźmi z Motozbytu na ul. Nowolipki 15. Będziesz tam stałym gościem, bo maja wypas części, hahahaha. Wpisz w allegro "Nowolipki 15" lub "Nowolipki". Pomogę w upustach.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Postautor: Shadow143 » pt 14 lis, 2014

klemens244, też jestem z Socho :) a do wawy mam 60km :) Więc można by było się spotkać i pogadać gdzieś w połowie drogi :) Ok czekam na silnik , a moja 200 pójdzie na sprzedasz. Na razie nic nie dodaję bo mam przestój z moto bo czekam na fundusze.
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r

Awatar użytkownika
klemens244
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: klemens244 » pt 14 lis, 2014

Cień: super. Jednak od jutra będzie już AŻ 9 st. C, więc dupowato jest. jutro po rozkręceniu na moduły: silnik, rama, tylny komplet wrzucam na zimę do swego Sanktuarium /przestronna piwnica/.
Gdybyś jechał nawet przypadkiem do City to daj znać. Pogadamy o starych Polakach, hahahaha. Wynajmuję pokój studentowi z Socho, do którego co sobotę wpadają Starzy, więc dojechać można. Masz gg ? ażeby tu nie zaśmiecać serwera.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Postautor: Shadow143 » śr 19 lis, 2014

Silnik dotarł lecz chyba jest 2v bo kanał wydechowy jest dzielony nie są dwa osobno.
Muszę przetestować czy wszystko z nim ok.

Wróć do „Nasze motocykle”