Wlałem również olej do lag 80W i powiem wam że elegancko pracują lagi
Wytrzymał 43km

No cóż to loteria nie da się przewidzieć ile co przetrzyma.

modó³ wm mugen sport cdti

Outer pisze:A z jakiej firmy ma ten sprzedawca części?
Stomp pewnie brał z jakiegoś jongchuja i wychodziły kwiatki, gimby się podnieciły, bo wytłoczone stomp przez chińską nonamową fabrykę i już się interes kręci.
China jest i noname co się rozpada w rękach, jak i części do superstatków/motocykl/samochodów.No cóż to loteria nie da się przewidzieć ile co przetrzyma.
Nie zauważyłem by jakikolwiek romet k125, który jest produkowany w fabryce senke miał problemy z kranikiem czy króćcem, to nie loteria, firma jest najważniejsza. Jak kupisz sobie łade i mercedesa, to nie loteria będzie decydowała które się będzie psuło.
Bierz części od Senke, Lifana i Loncina. Te 3 firmy są najlepszej jakości, u nas na allegro są często podróbki tych chińskich firm.
Polecam ci też zajrzeć na dekiel i zobaczyć jakiej firmy masz silnik, bo te legendarnie niezawodne ohv 125 to tylko i wyłącznie dzięki temu, że w rometach są stosowane ohvki od senke, jakby sprowadzali od innej fabryki, to te silniki by padały jak muchy, właśnie tak działa to w ogarowym 139fmb, 50 ccm jeździ i jeździ, jakiś gimbus kupi zestaw 72 ccm z nonamowej chińskiej fabryki i koniec jazdy, tylko problemy i syf.
Chiny to nie jedna fabryka 10000 na 10000 km. Tam jest większa różnorodność jakościowa jak pomiędzy firmami w europie...
Gimby piszą, chińskie gówno bo się łamie, to tak jakby napisać, europejskie gówno bo diesel 2.0 od bmw się psuje.

Ja zawsze w pionach miałem króciec gumowy, wgl pierwsze widzę taki z alu. O.o

, nawet tłok przeżył zawór urwany małe wgłębienia są na nim ale juz smiga 1k km tak 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości