speeder, no dupkę ma wysoko ale jak się usiądzie to siada na amorze i jest git
Ramę ma lepiej zrobioną niż wcześniejsze wersje zippa pro które jako pierwsze wchodziły na rynek. Felgi też mi się podobają jak kolorek moto
Panowie dzisiaj dotarł do mnie silniczek 200cc. Żeby nie było za różowo to z wyglądu to on ładny nie jest. Widać że był składany na silikon i kombinowany króciec o którym sprzedawca nic nie mówił. Karter jeden od drugiego się różni kolorem (jeden matowy drugi połysk) brak w nim dwóch kół zębatych od rozrusznika więc na rozrusznik mi nie zapali. Kopka kombinowana wraz z wałkiem , a właściwie robiona przez właściciela. Na chwilę podczepiłem pod instalację i kopnąłem i silnik zagadał. Muszę przetestować co i jak w nim. W środku pod deklami widać że seryjne all (tak mi się zdaje) Nie wiem co siedzi w samym środku (wał, tłok , skrzynia itp). Nie będę rozbierał ,chyba że będą oznaki pocenia. Muszę przedzwonić do sprzedawcy i wyjaśnić z nim to i owo. Trudno że taki stan ważne aby silnik w jedzie był sprawny , bo wygląd wizualny to ogarnę.

toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r