Na razie na pewno pług i myślałem o tych amorkach tylko jakich ehhhh 

cylinder raczej zmienię ale to dopiero potem jak na razie jest mocny co więcej z łatwością biorę nim 72cm
A jakie polecasz amorki w kwocie cenowej tak około 100zł-200zł

? W czym one się różnią od tych normalnych olejowych ? i jaką one mają żywotność używane xD Sorki że tak wypisuje ale nie chce dać pieniędzy w błoto a w te sprawy jestem zielony
Mam jeszcze pytanko jak myślisz kupić do mojego ogiego te częśći:

a nie wiesz konkretnie jakie te gazowe są dobre chodzi mi o firme albo coś

Firmowe kosztują po 500 za sztuję i to jeszcze nie jakieś szałowe, ja bym brał takie serio bo mają taką samą wysokość jak oryginalne

nic nie mogę znaleśc w miarę za rozsądną cenne
Mam do ciebie jeszcze 1 pytanko powiedz mi jaka może być przyczyna że zle wrzuca się biegi
już mnie ch** strzela 1 raz skrzynia była spawana za 2 razem cała nowa gdy pojezdziłem 500km-1000 zaś z 2 wypada na luz przy większej prędkości i jakoś za dobrze te biegi nie wchodzą ;c a nie ma jakiś amorków nawet nie gazowych ale dobrych trochę większych od oryginalnych ? Zabieram się poważnie za ogara a tutaj jeszcze skrzynia biegów nie za dobra + ostatnio leje się olej spod silnika
pod spodem jest śrubka z oleju ale też cylinder jest trochę z oleju
czarno widzę tego ogara...... już ma prawie 5000tys km

z tym kapaniem do do mechanika pojadę i od razu powiem mu żeby zobaczył na tą skrzynie biegów
Amorki trudna sprawa te moje są już trochę wyrobione i najchętniej kupiłbym takie same no ale chciałbym żeby dupeczga się trochę podniesła tak około 2-3cm gdyby były oryginalne tylko troszkę dłuższe ehhh
mam pytanko do ciebie jak myślisz ten ogar na zdjęciu z tyłu ładnie z tymi kierunkami wygląda ? bo sam już nie wiem
czy po prostu ujebać to nadkole do połowy i jakoś tablice zamontować a kierunki w światłach ? sam już nie wiem za bardzo co z nim zrobić na pewno pług,amorki z chęcią tylko troszkę dłuższe jeszcze zostaje mi ta lampa z tyłu nie wiem czy starsi pozwolą mi coś ujebać w nim
hah
?

o to nadkole to chodzi ci coś takiego ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości