Witam chciałbym się zapytać jaki macie v-max na Romecie ogarze 900 72cm3. Ja go posiadam i idzie mi tylko 75 przy przełożeniu 15/46 .A innym z łatwością zamyka licznik.Myślałem nad zmianą modułu na odblokowany ale nie wiem czy pomoże.
Jak wcześniej sprawdzałeś Vmax na mniejszej zębatce to pewnie od obrotów i wibracji prędkościomierz ci oszalał xD Też tak miałem kiedyś. Jadę sobie 72cm3 na starych przełożeniach z 50 a prędkościomierz na wysokich obrotach szedł lepiej jak w NSR XDDDD Teraz pewnie ci realną prędkość pokazuje
Zaliczone trasy: * Jeruzal 2013 * GĂłra Kalwaria 2013 * Warszawa 2013 * Liczne zloty
Człowieku, 75 km/h to odpowiednia prędkość jak na 72cc Nie wierz w te licznikowe 90 km/h u innych. Niech inni sprawdzą prędkość na GPSie i gwarantuje, że nawet 80 km/h nie będzie.
GuoWe'i 125 > WSK 125 > CBR 125R > Benzer Texas > Suzuki RG 125 F > Honda CB-1 400
ja mam sam 72 cc przełożenia na predkosć 17/38 prędkość jaką uzyskuje na prostej drodze to 90 km/h licznikowe na gps pokazywało mi 78 km/h czyli predkość jak najbardziej ok choćnwm czy gps także nie zawyża ale to już żyłowanie silnika i jazda w bezwietrzny dzień . polecam ci pobrać aplikacje i sprawdzić https://play.google.com/store/apps/deta ... speedgauge
Ostatnio zmieniony ndz 17 sie, 2014 przez Kurzac, łącznie zmieniany 1 raz.