dzisiaj porządkowałem graty w garażu i mam kilka rzeczy na sprzedaż, a konkretniej czesci głowic 50/72/110.
Tak więc, mam na sell:
- bebechy głowicy od 110/72.
Wszystkie części w idealnym stanie, po przelocie 3k km, zawory na wiosnę były docierane, łożyska na wałku żadnych stuków, pisków czy te inne, wałek krótki, zębatka prościutka, bez wyszczerbień, koniki/popychacze w bdb stanie, zabezpieczenia zaworów, sprężyny zaworowe, i cała reszta w bardzo dobrym stanie, wszystko te części chodziły u mnie do ostatniej chwili. Cena za komplet 20 zł + wysyłka (pobraniowa 17, za przelewem 8).
- bebechy głowicy od 110.
Części nowe, prawie nieużywane, silnik był na nich odpalony przez może 10 sekund. Zestaw podobny jak wyżej, tyle że zamiast zaworów, jest dekompresor i długi wałek do niego. Minusem jest, że te bebechy są od głowicy z MultiCara, więc kupujesz na własną odpowiedzialność. Cena za komplet 15zł + wysyłka (pobraniowa 17, za przelewem 8).
- dekielki głowicy 50/72/110
Dekielek z lewej strony u dołu nowiusieńki od nówki głowicy, reszta używana ok 1000km, ale jak widać w bdb stanie. Cena za wszystkie 10zł + wysyłka (za pobraniem 13, za przelewem 5).
- uszczelka pod głowicę 72cc.
Uszczelka nowa, nawet nie wyciągana z folijki. Za piątala oddam. Wysyłka za pobraniem 10, za przelewem 5)
- korpus głowicy 110.
Wymienić uszczelniacze, wyrównać powierzchnię i głowica do użytku (być może nawet jej wyrównywać nie trzeba, tylko wystarczy dać grubsze oringi na kanał olejowy). Cena 10zł + wysyłka (pobranie 18, przelew 10).
Pozdrawiam.