ale problem w tym że zaworki dotarłem uszczelniacze wymieniłem zawory ładnie szczelne bo sprawdzałem no i montuje rozrząd ustawiam zaworki 0,06 00,8 odpalam go i tak wolne trzyma ale wydaję bardzo dziwny dzwięk nie jest to typowy dzwięk z jakim zawsze chodzil tylko bardziej takie stukanie w coś pojechałem się przejechać ma minimalnie ale to minimalnie więcej mocy praktycznie tego nie czuć wróciłem zrobiłem mu przegazówke i uwaga wokól mnie siwo a z tłumika nie kopcił jak oglądałem chodzący silnik to wygląda jak by z ssacego zaworu się kopciło najbardziej denerwuje mnie to że chodzi z całkiem innym dzwiękiem czyli takim jak by stukaniem (jutro podrzucę filmik) i że wogóle nie ma mocy rozpędza się tak do 4 może 5 tyś obrotów i przydusza się jedzie przydusza się jedzie

trzyma wolne obroty mocy ma o wiele więcej wycisnełem z niego 80 troche przymula ale podejrzewam że dobra regulacja zaworów i gaźnika wszystko wyjaśni bynajmniej dzięki wszystkim za pomoc temat raczej można zamknąćUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości