modó³ wm mugen sport cdti

jak dla mnie to największym błędem było kupienie nówki, trzeba było poszukać czegoś chociaż za pół ceny i też by jakoś to jeździło
Ogółem to jeździ się fajniej niż ogarem ( jest większy itd.) i gdyby nie te wibracje, które wszystko rozwalają to nic do niego bym nie miał bo moto jest bardzo fajne, ale te wibracje to tragedia 

,a tak to moto b. ładne , jak masz tak duże wibracje to sprawdź mocowania silnika , albo zmień śruby mocujące 

zmieniłem też olej, tym razem Valvoline (chcę zobaczyć jak będzie się zachowywać na tym sprzęgło, w porównaniu do samochodowego) no i gdzieś wcześniej dałem podświetlany przełącznik od odcinki, świeci tylko podczas odcinania, bardzo fajny efekt

Ile za nie dałeś? ![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)

Przekręciło się 12,5tysia km. wpadła nowa Pirelli na tył, ledy tanie strzałki bo jeden z tych podrób barracudy nie wytrzymał próby czasu
półka oklejona carbonem, wróciły chwilowo niebieskie ledy w licznik, upolowałem w końcu plastik od schowka narzędziowego, poza tym reszta po staremu, jutro kończy się OC

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości