• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Problem z wyborem.

Rozmowy o motoryzacji.
Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Re: Problem z wyborem.

Postautor: Bastian » sob 27 lis, 2010

Nie dzieki :D jak ogara to tylko nowego i sam bym tuningował . ;]

Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Postautor: Bastian » sob 27 lis, 2010

Dalsze propozycje mile widziane. :)

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » ndz 28 lis, 2010

Uważaj na post pod postem.
Co by tu jeszcze... No masz do wyboru NS1, Rieju, NSR ewentualnie, Ogara :D, RS, TZR. Nikt oczywiście nie mówi, że dwa ostatnie będą w idealnym stanie, bo na pewno nie będą, i nie będziesz musiał nic w nie włożyć, bo włożysz we wszystkie, obojętnie co kupisz :)
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

adrol

Postautor: adrol » ndz 28 lis, 2010

Ja bym wybrał hondzię ze względu na to że jest taka dopracowana i w "kupie" :D , a jak kolega jechał takim ogarem to normlnie w porównaniu do hondy to motor orkiestra ;), bierz coś firmowego chyba że chcesz bawić się w tuning, to wtedy bierz Hondę monkey :D

Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Postautor: Bastian » ndz 28 lis, 2010

Ok to teraz bede szukał czegoś firmowego chyba ze sytuacja mi nie pozwoli jakoś dalej jechać obejrzeć motor(nie bede miał jak dojechać do danej miejscowości) czy cus to bede musiał sie wtedy zadowolic ogarem albo nie wiem czym ;/

Awatar użytkownika
Wilku1122
Zasłużony
Zasłużony

Postautor: Wilku1122 » czw 02 gru, 2010

Fajne to wszystko, ale to 2 suw, głos masakra i te spalanie. Chodź osiągami nie grzeszą, ale tylko powyżej 7tysiecy, a wtedy z baku leci jak z kranu. Ja tam nie jestem za 2 suwami. Jedyny który mi się podoba to RS 125, ale to ładnie pali i moc ma piękna :)

Poprawiłem ortografię i interpunkcję // prezes
Ostatnio zmieniony czw 02 gru, 2010 przez Wilku1122, łącznie zmieniany 1 raz.
PIEC!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bastian
Specjalista
Specjalista

Postautor: Bastian » śr 15 gru, 2010

Koledzy zapomniłem troszke o tym temacie i na pewno Pomógł dostanie [b]Ziom97[b] i jeszcze sie zastanowie ^^ a co do motorku zostałem przekonany na tą Hondzie Ns najbliżej teraz odemnie jest ta http://moto.allegro.pl/piekna-honda-ns-1-ns-1-ns1-oryginal-torun-i1351482445.html napewno tyle bym za nią nie dał i nieuniknione z mojej strony było by targowanie się :D ew. mama ma znajomego który sprowadza z zagranicy auta to może jakiś motór też by wyczaił :D Dzieki wszytskim za odpowiedzi . Aha mam jeszcze pytanie dokładnie co do tych części na allegro widze pare ns'ek na cześci i jakies inne aukcje lecz jednak nadal sie obawiam nad ta dostepnościa i ceną .
Ostatnio zmieniony śr 15 gru, 2010 przez Bastian, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Moto-topic”