Siedzisz po 3h na kompie i Ci jest git a tu napiszesz parę pościków i 'oczy się męczą'. Nie przesadzaj może, co?
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg
Od siebie tylko dodam, że w najbliższym czasie możecie się spodziewać jasnego stylu forum. Nie chcę nic mówić ale Pavaczek wziął sprawy w swoje ręce i ja mu tam co nieco pomagam
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg
stronka prezesa nie działa od niedawna, nasi forumowi redaktorzy zamiast przenosić poradniki zajmowali się kopiowaniem innych. ja nie widzę problemu napisania do prezesa o udostępnienie poradników, jak z nim rozmawiałem to mówił, że ma wszystko na swoim kompie
Ale to już nie moja sprawa... Przepraszam za ot [moja wina, moja wina...]