na razie same podziały mamy samochodów, nudyy
a jak widzicie osłonę łańcucha i wahacza w carbonie ? czy lepiej na srebrno pomallować? bo lakier od myjki złazi

na razie same podziały mamy samochodów, nudyy

czasem tam jest coś ciekawszego ale ogólnie to same pierdoły, w 2 klasie bedziesz miał fajny przedmiot 

ja to jej jeszcze nie myłem, taki wstyyd 

thobi317 pisze:Yato, taka idealna, taka duża kompresja, koło daleko od pługu, wszystko ładnie proste a tu du**! wał do wymiany

[/center]

:d
i nie wywyższam się, skąd ten pomysł ?
tylko roboty troche jest.

ale wykorzystaj to ,pozmieniaj wszystko co cię nawet lekko nie pokoi i śmigaj dalej 

A tu na forum tak jest, że jak ktoś kupi markowego sprzęta i wyrazi swoje zdanie, to od razu, że jego markowe moto najlepsze, a reszta to gówno. Z resztą, byłą już o tym mowa w którymś temacie Outera 

i dla mnie komentarze drwiące z awarii norka czy Yatozy
są nie na miejscu i głupie ,bo sami za moment możemy je mieć 

A awarie awariami, są w każdym sprzęcie. Yatowi od kupna łożysko było słychać, więc tego nie można brać tak, że kupił japońca i się sypie
Albo jak norkowi się nsr zatarła, to było parę postów, że japoniec a zrobił 2 tyś km, ale to wina starej świecy, więc też tu nie chodziło o awaryjność hond.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości