na ten temat moze nasz kolega sie wypowiedziec "YATO"

Poza tym to ma tak wyglądać. Przednie koło minimalnie odstaje od pługa. Jak się jedzie ? Jeśli jedziesz ponad 120 km/h to powietrze cię odpycha i masz pełen komfort z jazdy....a przy normalnych prędkościach trochę ręce będą cię bolały, ale to kwestia przyzwyczajenia się.
Więc pewnie przód jest w porządku
Zresztą za tą cenę chyba gość też "gówna" nie sprzeda. 3500 to według was za małe pieniądze za taki motocykl ? Według mnie to najwyższa cena za taki motocykl z 97. Więc uważam też że jednak jest taki że będziesz zadowolony i nie mieszajcie chłopakowi w głowie że już zaraz może być coś walnięte. A jeśli jest naprawdę w idealnym stanie ? Poza tym to 2-sów a w 2-suwach remonty są częste, więc nie sądzę żeby Silnik miał jakiś większy defekt poza zwykłym zużyciem. Według mnie Aprilia to dobry wybór, jednak biorąc taki motocykl markowy musisz się liczyć z częściami że do "markowców" one nie są tanie, ale myślę że nie będziesz nic do niej dokładał. Życzę udanych zakupów. 

Mikimi pisze: Włoska firma ma lepszą reputację niż Japońska
hahahahaha
A i nie mówię tu tylko o motocyklach.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości