MAGIK pisze:fele ładne ,ale koniecznie większe
Tak większe felgi i golf nie będzie miał siły ruszyć.
15" są wystarczające.

MAGIK pisze:fele ładne ,ale koniecznie większe

KucaQ pisze:Felgi ładne, choć całe srebrne chyba lepiej by wyglądały
A MAGIK pi***oli od rzeczy, w Golfie takie 15 ładnie wyglądają, większe to już sraka jest
Z przodu lampy zmieniasz czy zostawiasz te co są?

felgi wogóle mi nie podchodzą, pezypominają najtańszą chińsczyznę z allegro. jakieś ładne 16-17 cali z małym ET na niskim profilu ogromnie poprawiło by prezencję. lampy też mi się jakoś nie zgrywają z całością, nie ten styl. golf powinien być robiony na germana 

n0r3k pisze:ja będe szczery jak zwyklefelgi wogóle mi nie podchodzą, pezypominają najtańszą chińsczyznę z allegro. jakieś ładne 16-17 cali z małym ET na niskim profilu ogromnie poprawiło by prezencję. lampy też mi się jakoś nie zgrywają z całością, nie ten styl. golf powinien być robiony na germana
![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)

to już lepiej pełną serią jeździć. a jak coś robić to porządnie.

Już aktualnie jest w podkładzie,zaraz idę matować i czarny mat,sylikon do szyb kupiony jutro będzie założona,i jutro mam zamiar przyciemnić jeszcze tylną szybę.

Hahah.

Bubles pisze:Ja w lato mam w aucie gumiaki i jakoś nie narzekam, a ten burżuj, weluryHahah.
Dobrze się dzieje widzę.
Ładnie się prezentuje
I są prawie nowe patrząc na stan,więc ktoś musiał kupić przed sprzedażą w serwisie 

[/center]

KucaQ pisze:Device, prawda. Znaleźć Golfa trójkę bez tony szpachli na sobie to jak znaleźć białego kruka. Wiem po sobie jak szukałem, oglądałem chyba z 20, każdy miał gdzieś szpachel, ale Twój Lunatyk^, chyba nie ma?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość