Jutro zmazuje z cylindra. Wolałbym zrobić jakiś napis 49ccm.

modó³ wm mugen sport cdti

hehe, teraz to mnie rozśmieszyłeś. Skończyły się czasy że policja przymyka oko. Teraz to co najwyżej możesz tak powiedzieć jak cie zobaczą na jakiejś wsce 125. Mówie jak jest bo mój kumpel miał podobną sytuacje tylko z większą pojemnością ale to nie ma znaczenia czy 125 czy 650 bo albo motorower albo motocykl.brukx pisze:a jak cie złapią to mówisz że masz kartę moto, kupiłeś niedawno motor 125, umiesz jeździć i już się na kurs zapisałeś a1 i chciałeś potrenować

kolege zlapali na cbr normalnie zarej. na 125 on nei mial prawka tylko go sprawdzili i nic. zalezy od smerfa, nieraz sa lamusy a nieraz spoko typki 

zgadzam sie, tylko coraz więcej jest młodych smerfów i oni się trzymają przepisów a ci starzy policjanci już mają doświadczenie i wyrozumiałość. Jeżeli ktoś ma jeździć z myślą że akurat spotka dobrege policjanta to powodzenia.n0r3k pisze:zalezy od smerfa, nieraz sa lamusy a nieraz spoko typki

także nie mam o co się martwićmodó³ wm mugen sport cdti

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość