• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Jak zrobić komuś żart w szkole?

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Jak zrobić komuś żart w szkole?

Postautor: to&owo » czw 17 lut, 2011

albo wiążesz plecaki osób siedzących w ławkach niedaleko siebie ,(najlepiej trokami od szelek ) i jak koniec lekcji jest wstają to jest suprise

Awatar użytkownika
Brunon K ver. 205
Weteran
Weteran

Postautor: Brunon K ver. 205 » czw 17 lut, 2011

U mnie w gimnazjum modne było wkłaanie kanapki do buta, albo wysmarkanie nosa w czyjąś kurtkę. Osobiście jestem przeciwko temu, bo to już totalne chamstwo.
Obrazek
EMO

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » czw 17 lut, 2011

Robienie żartów zawsze kończy się chamsko, u mnie kiedyś kumpel nalał do mydelniczki w WC i zaraz potem ktoś skorzystał z mydła a nie był świadom tego że tam jest mocz. U mnie jest modne jak np ktoś idzie do tablicy to zabiera mu się długopis lub rozkręca zabierają sprężynke i wyrzucają ją. Kiedyś zrobili najlepsze, wzieli długopis i wymaczali w pierwotniaku, tak j*b**** że szok. Kumpel siada do ławki i z nawyku zawsze bierze długopis do gęby i gryzie, i to było najlepsze że on go wzią i mało sie nie zrzygał. Tak się wkurzył że gdy zobaczył co sie dzieje zaczą sypać kurw*** i dostał nadodatek uwage, ja normalnie płąkałem ze śmiechu inni też ;d
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » czw 17 lut, 2011

lubie wszystkie zarty w ktorych nikt nie ma czegos ujeb*anego tak ze musi to prać czy cos. u nas za takie zarty dostaje sie po ryju. krede to wycieramy od razu :P
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: BeNeK » czw 17 lut, 2011

otóż to wszystko jest dla ludzi ale dla ludzi z umiarem :)
są granicę których nie powinno się przekroczyć

u mnie w gimnazjum ktoś dla zabawy pociąć czymś rękawy kurtki kota (pierwszoklasisty dla nie kumatych)
i nie wiem czy to miało być śmieszne czy co :|
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK
Lewa !!

Awatar użytkownika
piotrus96
Weteran
Weteran

Postautor: piotrus96 » czw 17 lut, 2011

Kiedys w klb otwarcie lidla bylo i balony z helem były. To wzięliśmy kilka. Chyba 4 albo 5. Mamy taka wielką hale wufu. 15m wysokości gdzies. Od kumpla zeszyt wzięliśmy i balony taśma przykleilismy i poszedl w piz*u:D

Awatar użytkownika
ZiomeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: ZiomeK » czw 17 lut, 2011

U nas gość na takiej okładce: Obrazek (coś takiego jak po prawej stronie) narysował kredą członka z jądrami ale mocno ze 10 razy pociągnął kredą, żeby było dobrze narysowane. No i kiedy ktoś nieświadomy szedł, ten od zeszytu klep! po spodniach (na dżinsach najlepiej było widać) i ktoś miał... ;D Jednej dziewczynie klepnął po tyłku ;D
"Z religiÂą czy bez, dobrzy ludzie bĂŞdÂą postĂŞpowaĂŚ dobrze, a Âźli – Âźle, ale zÂłe postĂŞpowanie dobrych ludzi jest zasÂługÂą religii." - Steven Weinberg

Awatar użytkownika
RADI
Weteran
Weteran

Postautor: RADI » czw 17 lut, 2011

Hmm weź chusteczkę i 1 rurkę najlepiej długą ( normalną do picia ) i kawałek chusteczki do buzi a potem strzelasz tym w ludzi ;D
Lub przykładasz linijke do kartki i urywasz taką 2 x 13 kartkę
i zwijasz ją a potem na pół, z gumki recepturki pomiędzy kciukiem a palcem wskazującym robisz taką jakby procę i strzelasz ;d

Lub jak już weszliście do klasy świgaj kredą łam na małe kawałki i rzucaj z całej siły
Jak masz laser świeć na nauczyciela xd ja ostatnio na księdza świeciłem i za to miałem -10pkt na sprawdzianie xd
Lub dajesz takie kartki z ćwiczeniami co drukują nauczyciele i "podaj dalej" i to po całej klasie wędruje ;D
Ja ogółem przez 7h dużo rzeczy robie ostatnio zaczełem oglądać filmy na lekcjach lub seriale np. CSI .
Włóż telefon do piurnika słuchawki od telefonu przeciągnij rękawem od lewej ręki do prawej i na prawej się opieraj mając w uchu słuchawkę ;D

Awatar użytkownika
piotrek350
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: piotrek350 » czw 17 lut, 2011

RADI pisze:Hmm weź chusteczkę i 1 rurkę najlepiej długą ( normalną do picia ) i kawałek chusteczki do buzi a potem strzelasz tym w ludzi
kiedyś ktoś mi tak zrobił to podszedłem do niego na lekcjii i mu wyjeb*** w ryło i teraz nikt u mnie tak nie robi. To jest ochydne.
RADI pisze:Jak masz laser świeć na nauczyciela

Robiliśmy to kiedyś na matmie ale kumpel wprawy nie miał i jak nauczycielka pisała na tablicy to on jej po tyłku świecił, konaliśmy ze śmiechu ale ona się odwrociła a ten dalej jej świecił, skończyło się to wystąpiieniem na apelu i uwagą.
Jaki¿ to motor piêkny i m³ody? I jaka to na nim dziewica? Zje¿d¿aj¹ z drogi im samochody, Œmigaj¹ przy œwietle ksiê¿yca. Ona mu krêci manet¹ do koùca, a on wci¹¿ podnosi obroty; Pewnie ju¿ rura jest ca³kiem gor¹ca, Pewnie znów wpadn¹ w k³opoty.

Awatar użytkownika
RADI
Weteran
Weteran

Postautor: RADI » czw 17 lut, 2011

piotrek350, To też zależy np. ze strzelaniem trzeba patrzeć aby nikt cb nie widział ;p a ja akurat księdzu na głowę świeciłem na lekcji ... xd cała klasa w łach a ksiądz nie wiedział oco chodzi ;d

Awatar użytkownika
Frugo
Uczeń
Uczeń
Kontaktowanie:

Postautor: Frugo » ndz 20 lut, 2011

Jajko włóż do czyjegoś buta ;D
ÂŻycie motocyklisty liczy siĂŞ w kilometrach, a nie w latach...
Obrazek
Obrazek PiszĂŞ poprawnie po polsku.

Awatar użytkownika
imbirek
Majster
Majster

Postautor: imbirek » pn 21 lut, 2011

Chamskie... najlepsze jest rysowanie wiadomo czego po zeszytach albo rozkręcanie długopisa :D
"ChoĂŚ bym PĂŞdziÂł CiemnÂą DolinÂą,
ZÂła SiĂŞ Nie UlĂŞknĂŞ -
Bo Halogen W MotĂłrze Mym Tkwi..."

MĂłj Ogar 900 --> http://imbirek22.mojemoto.pl/ (komentarze mile widziane) ;)

Wróć do „Off-topic”