• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Toros el clasico

Zaprezentuj swoją maszynę
Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Re: Toros el clasico

Postautor: Monster96 » śr 25 gru, 2013

n0r3k, Tu jest pełno ładnych pojazdów lecz ładny to kwestia gustu a ludzie na poziomie nie dyskutują o gustach . Norek daj sobie na powstrzymanie , może relanium i ochłoń troszkę . Każdy robi swoje moto dla siebie , pokazuje je na forum w celu poznania opini lecz można grzecznie powiedzieć ładne to ale skopałeś to zamiast "hejtować" i poniżać innych bo china to gówna a ja mam nsr <yea> ... Panowie skończmy tą dyskuje i wróćmy do toresa bo to o nim jest temat :)

P.S - Kończmy to spamowanie i przypomnę że każdy mój post w tym temacie jest na temat motorka więc bez akcji że dostanę warna za niby spam , nie obraziłęm też żadnej osoby więc również bez warnów drodzy koledzy administratorzy :)
----------

Shadow wstaw tu fotkę szczek z bliska to juz bede wiedział :D
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez Monster96, łącznie zmieniany 2 razy.
Moja Honda Szybsza niÂż wyglÂąda !

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » śr 25 gru, 2013

Monster96, k***a czy ty naprawdę jesteś taki tępy czy tyllko tak udajesz? co ma znów do tego moja nsr k***a pytam po raz kolejny... tłumacze ci, że sa tu chinole które mi się podobają więc skończ pi***olenie że wg. mnie china to gówno! chyba, że cię to boli bo to prawda, wg. mnie twoje zumico to gówno. co innego np. z kingwayem KucaQ'a, nie dość, że chopperów nie lubie to i tak jego mi zajebiście przypadł do gustu po poprostu jest zrobiony ze smakiem.
ludzie na poziomie nie dyskutują o gustach? to o czym mają dyskutować?
gdyby było tak jak mówisz, to w każdym temacie każdy by tylko pisał:
''ładny, mój gust''
lub
''brzydki, nie mój gust.''

o wszystkim trzeba dyskutować! a że ty mylisz dyskusję z kłotnią to już twój problem, bo jak ktoś coś skrytykuje to ty odrazu najeżdżasz, że ee gówno sie znasz bo masz nsr to nie lubisz chinoli. ch*** prawda.

n0r3k, Spoko rozumiem że nie każdy pojazd się podoba i jego modyfikacje ;) Twoja ranga nie ma nic do tego , przecież nie będziesz chwalił komuś na siłę moto. Ja to rozumiem. Krytyka też musi być w temacie bo co to za temat jak każdemu by się podobało.

NO! wreszcie ktoś skumał o co mi biega. a ze uraziłem to sory, ale jak za długo komuś muszę coś tłumaczyć, to staję sie nerwowy.
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez n0r3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Postautor: Shadow143 » śr 25 gru, 2013

n0r3k, no spoko ;)

Monster96, proszę o to foto i jeszcze łap foto licznika które chciałeś ;) Sorry za jakość kartoflaną ale fon nie umie lepiej xD

Obrazek

Nie wiem czy będzie widać
Obrazek

ok łap
Obrazek
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez Shadow143, łącznie zmieniany 1 raz.
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Shadow143, Dzięki wielki ;) <ok> , niestety chodziło mi o fotkę zacisku ale od boku ;)

Awatar użytkownika
Bumek
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: Bumek » śr 25 gru, 2013

zamiast "hejtować" i poniżać innych bo china to gówna a ja mam nsr <yea>

Hehehe, teraz to żeś dojeb*ł jak dzik w sosnę xD
Obrazek

Awatar użytkownika
KucaQ
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Postautor: KucaQ » śr 25 gru, 2013

n0r3k, już napisał jak tu na tym forum jest, Dopóki się chwali, to duma autora rośnie, a jak skrytykuje, to od razu najazd "jak Ci się to może nie podobać? przecież to ładne jest, bo ja zrobiłem, mi się podoba, to i Tobie musi!".
Panowie, bądźcie świadomi, że krytyka musi być, bo tak by było zbyt kolorowo. Gdyby każdemu podobało się to samo, to każdy z Nas jeździłby powiedzmy Kingwayem Colibrem, ubierał się tak samo i jadł to samo. Nie uważacie, że byłoby to nienormalne?

A to, że ktoś jeździ NSR, czy RS, czy R1, czy Hayką, to nie oznacza, że jak jeździ lepszym moto, to sra na Wszystkich, bo ja jak będę miał większe moto, to będe miło wspominał chinolka, bo dzięki niemu nauczyłem się wielu podstaw mechaniki, cierpliwości i opanowania. Wiadomo, że jak komuś co kilka kilometrów się sypie, to nie będzie miał dobrego zdania o chinie, ale w moim przypadku tak nie jest. Kinga ani razu mi niczym nie zawiniła (jak już to drobnostka, nie wpływająca na sprawność pojazdu) i będę miał dobre zdanie o niej, jak i o innych chińczykach. Bo chińczyk to NAJLEPSZE moto dla początkującego.
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez KucaQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Bayeriche Motoren Werke

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

KucaQ, pisałem już o tym ;D Było by to dziwne , wiec krytyka musi być ;D mi ona nie przeszkadza ;D
toros el clasico > kinroad sprinter 150cc > zipp pro 200 > Derbi GPR 50 R Replica 2004r

Awatar użytkownika
Aro550
Specjalista
Specjalista

Postautor: Aro550 » śr 25 gru, 2013

To krytykujcie się ale może w jakiś cywilizowany sposób. O wiele lepiej się przyjmuje krytykę w postaci " słabo to wygląda bo ten wydech jest zbyt duży, i pokombinuj z kierunkowskazami bo nie komponują się w całość " niż coś w stylu " ale Mugena mają wszyscy i to będzie ch**owo wyglądać bo to jest rynna i tyle ! A i jeszcze twoje kierunkowskazy są do du** ! "

Krytyka ubrana w ładne słowa daję do myślenia, przynajmniej ja jestem takiego zdania :)

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » śr 25 gru, 2013

Aro550, a moja krytyka jest prosta i dobitna, nie lubie owijać w bawełne ;)
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Aro550, <rotfl> n0r3k,
haha i nie mam pytań

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Shadow143, I tak oto mamy porównanie człowieka kulturalnego ( czyli Aro550, ) z zwykłym chamem* i wieśniakiem (czyli n0r3k, )

P.S - jeszcze ci nor3k wytłumaczę że twoja negatywna opinia denerwuje i demotywuje zaś negatywna opinia w stylu Aro550 pomaga naprawić błąd oraz motywuje i zapala do dalszej a zarazem lepszej pracy :)

* Cham nie jest obrazą bądź też wyzwiskiem , jest to dawne określenie mężczyzny , rolnika pracującego na wsi o braku wykształcenia itp. więc bez warnów , obrazy tutaj nie ma :)

Żeby też nie spamować jeszcze raz pochwalę kulturę kolegi Aro550, ( od razu widać że człowiek na poziomie ) a teraz powrócę do tematu motorka , Czy kolega myślał już nad nowym malowaniem ?
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez Monster96, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Monster96, myślałem ale wpadł mi do głowy pomysł aby zostawić serię tylko pomalować błotniki na czarno , felę dać zamiast czarnego czerwony i reszta polerka jak jest , i może jakieś wstawki czerwone

Awatar użytkownika
Monster96
Weteran
Weteran

Shadow143, Aham , a myślisz coś wydech modyfikować ?

Awatar użytkownika
Shadow143
Weteran
Weteran

Monster96, chyba raczej nie ;) bo miałem ujowy ten czarny ;) I planowałem zmiane ;) kupiłem tamte moto na cześci i miał ładniejszy wydech . Akurat ten mi się podoba ;) Przebiłem w nim wszystkie komory , ma teraz łany basowy dźwięk i lepiej wkręca się na obroty ;)

Awatar użytkownika
Aro550
Specjalista
Specjalista

Postautor: Aro550 » śr 25 gru, 2013

Monster96 żeby była jasność wcale nie trzymam twojej strony ( mogło to tak wyglądać )
bo chłopaki też mają rację w tym, że piszesz post za postem czego Ty nie chcesz zrobić, a tak na prawdę nie zrobiłeś jeszcze nic. Jest to po prostu zbędne. Jak faktycznie zmiana będzie na tyle istotna to napisz o tym. n0r3k , używa po prostu zbyt mocnych słów, co też nie jest dobre na forum bo mamy tu sobie nakierować "co i jak" a nie zjechać od góry do dołu.

Do niektórych spraw trzeba podchodzić pół żartem, pół serio.
Ostatnio zmieniony śr 25 gru, 2013 przez Aro550, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Nasze motocykle”