. A na poważnie , jego motor jego sprawa , on nazywa to projektem ( tak jak i ja ) i widać ma jakiś pomysł na przeróbkę lub chęci ku temu , takie opinie jak twoja naprawdę tylko przygaszaja zapał i denerwują człowieka , potem ktoś coś napisze a ty wykorzystasz to że jesteś z "zielonych" . Trochę więcej kultury , miłego słowa i motywacji a każdy na tym zyska . Chinole to motorowery które w stanie seryjnym ani nie jada ani tez nie wygladają i powinno się doceniać każdego kto stara się coś zrobić własnego w własnej maszynie

Możesz wyrażać swoje pinie ja Ci tego nie zabraniam
Będę robił mojego chinolka według mojego uznania i sorry ale on ma mi się podobać nie Wam
Pewnie napiszecie to czemu opisuję go na forum ? Ponieważ niektórym się podoba taka przeróbka a nie inna. Opisuję go też na innym forum to mi doradzają też co mam zrobić 

Wizję mam w głowie i na lapku
Tak więc dążę do niej 

Shadow143 pisze:
Wizję mam w głowie i na lapkuTak więc dążę do niej

Jest założone fela taka jak tylna
Hamulec jest tarczowy z dwu tłoczkowym zaciskiem.
(L)
wchodzisz do stajni a tam kilka maszyn obok siebie
k***a no podniecasz się jakby tam 3 hayki stały 
Bogaty dla każdego znaczy coś innego , dla zwykłego smiertelnika to np. gruby portfel dla ludzi z pasja to motocykle w garażu
pasja do chinoli co sie ledwo odpychają... no i nie motocykle tylko motorowery, mylisz trochę pojęcia

n0r3k pisze:dalej właźcie sobie w dupska

Nie masz nic do powiedzenia mądrego to nie pisz wcale . Gdzieś czytałem że u ludzi naturalne jest że jeśli czegoś nie rozumieją lub nie mają o tym pojęcia , ewentualnie zazdroszczą to po prostu publicznie to wyśmiewają . Norek daj spokój , dążysz bym cie obraził , naruszył regulamin a ty sobie wtedy ulżysz dając mi bana . Nie spamuj już w temacie i nie poluj na mnie
trochę dystansu i poszanowania innych
, powinieneś norek posłuchać rady kolegi
, Dałeś przednią tarcze z tym "mini ABS" czy bez niego ?
Jesteś źle nastawiony do chinoli ?
Co patrzę na forum to twoje wypowiedzi w 3/4 krytykują.

Monster96 pisze:Dałeś przednią tarcze z tym "mini ABS" czy bez niego ?
Twoja ranga nie ma nic do tego , przecież nie będziesz chwalił komuś na siłę moto. Ja to rozumiem. Krytyka też musi być w temacie bo co to za temat jak każdemu by się podobało. Chyba było by to dziwne nie? Ale dobra
Nie przyczepił bym się do Cb ale niektórymi napisanym słowami uraziłeś nie ukrywam 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości