bo tam malutkie zainteresowanie
. Chcę wam zaprezentować chinolka jakim jest Toros el clasico. Jest to 4T z czterobiegową skrzynią. Jest to 50cc. Zakupiłem go niedawno (jakieś 3 miesiące temu) , a ma dopiero rok czasu. Jego v-max realne mierzone z gps i samochodem to 80km/h. Spala około 2l na 100km tak że jest ekologicznym sprzętem
Niektórzy mogą kojarzyć mnie z innego projektu jaki prowadziłem na forum (cpi hussar) tak że teraz przesiadłem się na 50cc biegówkę i na 4T xD. Tak więc plany co do niego mam spore
nie będę ich zdradzał bo mogą nie wypalić
Co będę przy nim robił, będę opisywał na bieżąco
Jutro jadę po torosa m50 po skasowaniu przodu który posłuży za dawcę
Torosik z optyki posiada lampę diablo oraz kierunki mini z przodu ,a z mechaniki to stożkowy filtr powietrza
No więc łapcię foty obecnie bez założonej lampy. Z lampą dodam niedługo
1 gru 2013, o 20:19
No więc tak
Byłem dzisiaj i kupiłem tego drugiego po taniości. I przy okazji podziałałem przy moto . Jutro zapodam zdjęcia z dzisiejszej roboty bo już ciemno jest i nie mam jak zrobić fotek
No więc co zrobiłem dzisiaj :
- zmiana wydechu na chromowany
- zmiana tylnego koła (różnicę zobaczycie na foto
- odcięcie stopki głównej bo wadziła o łańcuch po zmianie wydechu
Jeszcze jest trochę roboty przy moto
Zauważyłem że przy tym drugim moto jest gazior 26 a u mnie siedzi 14
@@@@@@@
Sorki macie foto zaraz po kupnie tego moto na części
2 gru 2013, o 13:09
Dobra tak jak obiecałem łapcie fotki z aktualnego stanu motorka
Tutaj jaki przebieg posiada już torosek
Tutaj porównanie tylnego koła z oponką
Teraz moim zdaniem lepiej się prezentuje z tym tylnym kołem niż poprzednio
3 gru 2013, o 15:10
A tutaj macie lampę tylną którą założyłem bo ta seria to byłą dla mnie za duża
A tutaj macie projekt malowania. Co o nim sądzicie ( ten czarny to będzie okleina 3d carbon i fluo żółty
Nie wiem czy też nie pomalować lampy na fluo a daszek od niej w carbon
Już niedługo dojdą do mnie kolejne upki
Tak że komentować , oceniać 

tylne koło na + ,ale obuj w grubszy kapeć przednie ,będzie lepiej. ja bym go pomalował na jakieś spokojne kolory ,bo dodawania mu sportowego pazura daje słabe efekty 

Ale zbytnio budżet na to nie pozwalał . A dokładnie miałem wybór pomiędzy łosiem, torosem a simkiem. Wtedy jak kupowałem to obecnie za simki z okolicy cenili się trochę i nie były w najlepszym stanie