wstawiam ale muszę jakieś sensowne zdjęcia zrobić a nie mam kiedy jej umyć bo ciągle jeździ 

wstawiam ale muszę jakieś sensowne zdjęcia zrobić a nie mam kiedy jej umyć bo ciągle jeździ 

kupuje gaźnik PWK 30mm
może będzie coś pośrednio pomiędzy dużo palącym delorciakiem 34mm (10l/100km) a delorciakiem 28mm gdzie moc tragicznie spadła 

mówię może się pochwalę 

Maszyna gitowa, fajnie że zostaje u ciebie 

zawsze takie słowa cieszą najbardziej i motywują do dalszej pracy 

Bo za***rdala to jak poyebane a wygląda jeszcze lepiej i w dodatku wszyściutko na 50cc. Mało tego to i nawet jeśli było by to na 125cc to i tak było by super.Wolałbym coś takiego 1000 razy bardziej niż cagive 125 w oryginalnym "opakowaniu".Twoje "opakowanie" wygląda znacznie lepiej od cagivy a moto ma osiagi cagivy prawdopodobnie najmocniejszej 125cc. Tzn chodzi oto że w klasie 50/72/110/125 2t nikt prawdopodobnie nie ma z tobą szans a w 4t to pewnie powyżej 250cc musiało by być.I pewnie przez to moto nie raz miałeś banan na twarzy jak miałeś czym poszpanować lub wyprzedzić kogoś na tak wspaniałej " yamszce ". Po za tym pokazałeś co można zrobić z 50cc w dodatku chińskiego, fakt faktem ze mało to pewnie nie kosztowało.
spokojnie mój wynalazek dał sobie radę, na początku myślałem że to seryjne 125 więc się nie zdziwiłem w końcu Mito jest mocniejsze od NSR
jednak naprawdę zdziwiło mnie kiedy się zatrzymaliśmy i dowiedziałem się o tym że jest na 180cc
ale strasznie tanio mnie to wyszło
jednak dużo kombinowałem
Sorki że nie umyte moto

carlos pisze:http://www.youtube.com/watch?v=5o71qoTZrrE
taki sobie filmik ostatnio nagrałemmówię może się pochwalę

jak wyjechałem na krajówkę i wiedziałem że psiarnia nie stoi.
obecnie jest 14/41 było 15/38
teraz będę kombinował ze zmianą dysz może coś pomoże
W każdym razie podoba mi się że mogę jechać koło 140-150kmh i nic mi nie trzęsie nie strzela poprostu się toczę
w każdym razie przy tych najwyższych prędkościach mam 10500rpm a kręci się na luzie koło 13000
na biegach dobijam tak 11500
znaczy dobijałem dopóki obrotomierz mi dział xD Myślę że na tym przełożeniu v max zatrzyma się dość nisko przy 160kmh może 170kmh
ale mi to wystraczy do normalnej jazdy a przyspiesza mi lepiej i ogólnie bardziej podoba mi się jazda na tym przełożeniu
na filmiku widziałem raz przy 45 już 2 bieg wpinałem heh 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości