Jeśli miałbym go sprzedać to jaką cenę byście proponowali? I jeśli miałbym kupić nowy motor to dajcie jakieś swoje propozycje, mój fundusz wynosiłby gdzieś około 2.5tys, nie za wiele, ale jestem jeszcze uczniem i nie mam na razie dochodów. 

Jeśli miałbym go sprzedać to jaką cenę byście proponowali? I jeśli miałbym kupić nowy motor to dajcie jakieś swoje propozycje, mój fundusz wynosiłby gdzieś około 2.5tys, nie za wiele, ale jestem jeszcze uczniem i nie mam na razie dochodów. 

jak ma zajawkę to tanim kosztem osiągnie cel. Wystarczy sprzedać silnik 50cc masz koło 200złoty za niego dokładasz drugie tyle i masz am6. Za tyle kupiłem przed wczoraj taki silnik. Zrobić uchwyty do silnika to 15minut jak znasz kogoś kto się zna. Najlepiej odrazu kupić jagodę 200złoty z gaźnikiem 21mm i masz 14 koni, kulturalnie do tego spawak za 200-300zł moduł 100złoty chłodnica 60zł podłączyć jest banalnie prosto i pojedziesz i 120kmh. Kwestia bezpieczeństwa zdrowia i życia to niestety kolejne koszta
no i sumie na upartego da się coś fajnego sklecić, ale koszta nigdy się nie zwrócą inaczej niż w frajdzie z jazdy 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości