Witam. Mam problem z moim GB Street`em. Posiadam w nim cylek 72ccm i mam problem. Mam przejechane już na cylku 800km i pojawił się problem. Gdy wkręcę go na obroty tak od 8 do 9 tyś. to zaczyna przerywać. Nigdy tego nie miałem. Co może być w nim? Wymieniłem dziś dyszę z 75 na 50 i już nie pluje paliwem. Teraz zaczął przerywać i nie wiem dlaczego. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
michau_ek, Normalnie na postoju mu daję całą parę i od 8-9 tyś. obrotów zaczyna przerywać. Nie wiem co może być. Swiecę mam nową a zawory wyregulowane. Moduł już sprawdzałem i niby jst wszystko dobrze.
Brunon K ver. 205, Gaźnik dziś miałem ściągnięty bo wymieniałem dyszę z 75 na 50 i wyregulowałem gaźnik wszystko pięknie. Uszczelki wszystkie są całe wymieniałem je niedawno
A więc tak. Dziś przyszedł moduł z gaźnikiem i z chłodnicą. Od razu wziąłem się za montaż. Co się okazało. Winę miał gaźnik. Po prostu nie był przystosowany do większej pojemności i się zaczął mulić jak była dysza 75. Teraz mam gaźnik nowy i od razu czuć różnicę