• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Okresowe przeglądy

Rozmowy o wszystkim innym niż motoryzacja.
Awatar użytkownika
CZARO
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Okresowe przeglądy

Postautor: CZARO » pt 23 sie, 2013

Też k***a zależy od policjanta.Ja jeżdże 2 lata nie pzrerejestrowanym moto i jeden policjant chciał mi wjebać za to mandat bo jest rejestracja do 30 dni a drugi wszystko przejrzał i powiedział,że wszystko wporządku :D
Nie sztukÂą jest mieĂŚ nowy samochĂłd , sztuka jest mieĂŚ stary a Âżeby wyglÂądaÂł jak nowy...

Mercedes 190 by Czaro!

OgarekYo
Amator
Amator

Postautor: OgarekYo » pt 23 sie, 2013

kedzior96 pisze:
OgarekYo pisze:Właściwie musisz ten przegląd zrobić, lecz jeśli poliszja Cię złapie to nic ci nie zrobią, Ty powiesz że nie wiedziałeś oni najwyżej mogą ci powiedzieć żebyś na ten przegląd pojechał.

piszesz głupoty, zabierają dowód i może grozić ci mandat w wysokości aż 500 zł na podst art 94 par 2, dają kwitek na badania techniczne, w ciągu 30 dni musisz go zrobić, w innym wypadku gdy cię złapie policja pojazd może zostać zatrzymany, a jest bardziej wtedy szczegółowy niż byś go robił na czas, więc radzę pojechać i zrobić jak najszybciej przegląd. wiem co mówię bo z czymś takim miałem styczność, i też było wbite bezterminowo.

Koledze tylko powiedzieli żeby jak najszybciej ten przegląd zrobił, i szerokiej drogi :D

Awatar użytkownika
ReallY
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Pojazd: Hyosung GT 650r

Postautor: ReallY » pt 23 sie, 2013

piotrek55122, Jak otwierasz ,,kufer" to tam ci wystaje taki płaskowniek na którym jest numet ;)
Specjalizacja:
RzeÂźbienie w metalu

Awatar użytkownika
kedzior96
Weteran
Weteran

Postautor: kedzior96 » sob 24 sie, 2013

opony sprawdzają na bank bo mi nie chcieli podbić i 2 miechy latałem bez przeglądu <luzik> i tylko tyle miałem sprawdzania ;) bo zobaczył że na światłach przyjechałem i na opony popatrzył i mówi no kolego z łysa to ci nie podbiję :D
quattro !!
a4 b5 us 2.8 q :] <okok>

Wróć do „Off-topic”