Więc uważaj 

Więc uważaj 

Jak ci pasuje pod każdym względem umiesz zaakceptować jej wady, nie denerwują cię jej humory o ile takie ma, to moim zdaniem warto by było coś zawalczyć. Ale nie rób na starcie sobie dużych nadziei, weź to z dystansem, żebyś później nie miał wielkiego rozczarowania. A jak wygląda sprawa z tym jej 'fagasem' ? kumple i inne sprawy są dla niego ważniejsze niż ona itd. ? Też mnie wkurzają takie typy co mają kasę od rodziców i myślą co to ja nie jestem.
Swojego czasu gdy byłem trochę głupszy to miałem takie coś jak napisałem.
Trzeba brać się do roboty, spotkać się i powiedzieć, wiadomo że to trudne ale idź od razu i powiedz. Dla mnie było takie trudne że w sumie przez cały czas się jąkałem i owijałem w bawełnę
Ale ważne jest to że trzeba spotkać się sam na sam i powiedzieć co i jak, najważniejsze być pewnym że wszystko będzie po naszej myśli
Ale wiadomo też że jeśli jest to krótko to nie ma co się od razu pchać na siłę. 
modó³ wm mugen sport cdti

Shark pisze:czy tylko widzisz w niej ładną buzie, fajny tyłeczek i cycki
Shark pisze:weź to z dystansem, żebyś później nie miał wielkiego rozczarowania

Shark pisze: kumple i inne sprawy są dla niego ważniejsze niż ona itd. ?
Alp3n pisze:podczas tego czasu trzeba się brać do roboty a nie czekać i nic nie robić bo czas zrobi swoje

Alp3n pisze:nie ma co się od razu pchać na siłę

KucaQ pisze:O nie, muszę przyznać, że iż to jest dziwne, to nigdy się na jej cycki nie lampiłem, po prostu nie mogę, na innych to tak, ale na nią nie.

modó³ wm mugen sport cdti

Alp3n pisze:Na początku, później gdy już będziesz się czuł z nią komfortowo to raczej się to zmieni

Mam często kontakt z ładnymi dziewczynami, a to wszystko przez moją pasję, czyli fotografię. Koleżanki często proszą mnie o sesję, kiedy chcą zdjęcia na Facebook'a, albo zaszpanować przed innymi dziewczynami. Do tego dochodzą poważniejsze sesje z bardziej profesjonalnymi i starszymi modelkami, więc jakieś tam doświadczenie mam. Ale sam wygląd to nie wszystko, wystarczy chwilę porozmawiać i zaraz okazuje się, że większość nastolatek to idiotki. Nie mają pojęcia praktycznie o niczym. Siedzą tylko na fejsie i na swoich telefonikach, cały czas esemesując ze swoimi "przyjaciółkami", które cały czas robią jakieś intrygi za swoimi plecami. Jedyna rozrywka to pójść się naje**ć gdzieś w krzakach ze znajomymi. Po prostu jakaś masakra. Niektórzy mają parcie na to, żeby jak najszybciej z kimś być, ale ja wole poczekać na dziewczynę z klasą, która poza tym, że będzie ładna, będzie inteligentna, będzie znała swoją wartość i będzie miała "to coś" czego nie da się określić
Niestety będę musiał pewnie sobie trochę poczekać, bo w moim wieku większość (nie wszystkie!) dziewczyny to jakaś porażka, chociaż w liceum zmieniło się trochę na lepsze.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości