Postautor: adrol » sob 10 sie, 2013
Nie chce mi się tu kłócić z nikim, ale przecież napisałem, że odeślesz części to Ci zwrócę kasę, więc nie wiem w czym problem. silnik który mi wysłałeś miał mieć tylko do założenia odpowiednie elementy, a jak przyszedł okazało się, że szpilka jest uszkodzona i trzymała się na kilku zwojach gwintu, więc musiałem włożyć nową. Zamiast rolki był kawałek gumy, więc rolka została założona, pompa oleju jest tak jak była i była odkręcana tylko jedna śrubka z niej. Cylinder miał być idealny (bez rys wyczuwalnych pod palcem), a był cały w głębokich rysach, a olej na jakim chodził wcześniej silnik to szkoda gadać. Złożyłem ci jak chciałeś, a co do tłoka walącego po głowicy to prawdopodobnie zestaw uszczelek się ułożył, oczywiście zaproponowałem tobie, że doślę, Ci odpowiednie uszczelki. Głowica była ściągnięta z silnika o małym przebiegu i wiem w jakim była stanie.
Teraz przyznaję się do błędu, mogłem powiedzieć, od razu, że nie robię na tak beznadziejnej bazie i Ci go odesłać, ale tak to jest jak ktoś chce dobrze.
Jeśli chcesz się dogadać to napisz do mnie, a ja w miarę możliwości postaram się rozwiązać tą sprawę na sensownych warunkach, bo też muszę zobaczyć jak wyglądają moje części, czy nie zostały w jakiś sposób uszkodzone.
Yautja, wał był trochę odchudzany, a nie został wstawiany wyścigowy wał o wartości ponad 1500zł
I teraz wiadomość do wszystkich, z tego co widzę nie odpowiadają wam moje usługi, a ja z nich nic nie mam, lub czasem nawet tracę. Więc można usunąć moje tematy o sprzedaży, a ja nie zamierzam już nic nikomu sprowadzać, na pewno ktoś inny wam pomoże. Jak sprawa się rozwiąże to można usunąć moje konto, bo jest tu wielu wykwalifikowanych znawców lepszych ode mnie, więc nie jestem tu potrzebny.
Pozdrawiam.
Po przeczytaniu tematu widzę, że napisałeś, że silnik szybciej schodzi z obrotów, a mi opowiadałeś, że ledwo odpala, więc proszę o wyjaśnienie.
Ostatnio zmieniony sob 10 sie, 2013 przez adrol, łącznie zmieniany 1 raz.