Yato, No, ma na pewno. Za 100km mu wybuchnie silnik, albo poodpadają koła. A tak w ogóle to nie powinien jeździć, bo to śmierć na kołach.
Najlepiej ku*wa pojedź z miarką i mu zmierz.
Ja pie*dole
Yato, nie masz się k***a czego czepić? Mam wrażenie, że przypierdalasz się do norkowej nsr tylko dlatego, że nie umiesz znaleźć zadbanego egzemplarza w tej cenie...
Yato, w Tej kumpla nsr co dawno dawno temu wrzucałem z nim fotę do mojego tematu, cofaliśmy trochę owiewki bo przy hamowaniu koło tarło o pług a co jak co ale nsr to hebel przedni ma bdb
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...
to na oko widać chociaż w sumie mógłbyś zrobić zdjęcie po boku z wyprostowaną kierą
który rok nsr to wgl ?
A ty kamil13367 nie wtrącaj się w rozmowę z takimi głupimi docinkami bo widzę następny który próbuje wleźć do du** komuś kto go kiedyś zmieszał z błotem.
Ostatnio zmieniony pn 05 sie, 2013 przez Yato, łącznie zmieniany 1 raz.
Yato, str. nr. 2. napewno nie jest tak jak z fabryki ale miejmy na uwadze to, motocykl ma 16 lat... spójrz na inne i porownaj, masz odpowiedz na pytanie dlaczego ja kupilem a dlaczego ty jeszcze nic nie znalazles