max.pl pisze:PS:zanim ktoś zablokuje moje konto chciał bym się dowiedzieć gdzie kogoś obraziłem,oraz który punkt regulaminu złamałem.nie odesłanie do regulaminu ale konkretny punkt,bo jakoś nie znalazłem takiego który odpowiadał by mojemu poprzedniemu upomnieniu.
modó³ wm mugen sport cdti

"kolejnego upomnienia.nie wiem co tu robi moderator alpen ale jego sprawa.pan kucaq zamiast obrażać mógłby się dowiedzieć o co chodzi , w momencie w którym nie do końca wszystko jest jasne.tak tylko z racji posiadanej funkcji chyba powinien świecić przykładem.dziękuje za pokazanie mi który punkt regulaminu POPRZEDNIO złamałem, ps dotyczyło chwili bieżącej wszystko się wyjaśniło,wszystko wiadomo,proponuje temat zamknąć zanim ktoś kogoś znowu obrazi uważając ,że "przepraszam" to taki gatunek jeża.dziękuje, do widzenia ,życzę wygranej w totka.
max.pl pisze:panie alpen,sądziłem ,że strąciłeś mnie już w otchłanie swojej pamięci,po co do tego wracasz?
max.pl pisze:który punkt regulaminu złamałem.nie odesłanie do regulaminu ale konkretny punkt
modó³ wm mugen sport cdti
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości