A co do zipka to zostały zamówione czerwone, odblaskowe paski na koła. Jeszcze nie doszły, ale jak będą to dodam fotki z nimi.
Dziś znalazłem czas, żeby się ruszyć z domu i zrobiłem małą wycieczkę. Byłem nad Zegrzem i kawałek za Wołominem sobie polatałem. Wyszło 100km.
Jeździ się bardzo fajnie, może trochę za wolno
jedynie gdzieś ubywa trochę oleju. 400km temu było wszystko, teraz jest jeden X mniej. Wycieków nie zauważyłem, kopci minimalnie na biało, ale tylko jak zimny. Poza tym wszystko ma się dobrze. Po weekendzie foty z paskami

.

Także Allegro
Dobijam do 5tyś km przebiegu (oficjalny koniec gwarancji) i robię TUNA 

. Z mechaniki to będzie chyba wszystko, może kiedyś kupię porządny filtr - e5 box, air box albo revo s-type. Ale to kiedyś. Optycznie to z tyłu wyleciała płetwa i dorobione ładne mocowanko. W między czasie pokleiłem wszystkie plastiki, także jest perfekcyjnie - tak jak lubię 

. Więc kupiłem 4 ledowe za 11 zł sztuka. Po drobnych modyfikacjach są dobre. Zipp miał problem z odpalaniem na zimnym, to wpadłem na pomysł regulacji zaworów xD Oczywiście zwaliłem gwint na śrubce od regulacji i Zipp stał kolejne parę dni. Ale już ogarnięty, pali od kopa.