@choinka to wiem.. ale choćby minimalnie coś polepszyć... mogą być nawet ruskie patenty !
ALBO czy dało by się trochę podnieść ten motorek? np. przedłuzką amortyzatora?

Jak wyregulujesz gaźnik to nic nie da, tam nie ma co zmieniać bo ani nie jest na pasku napęd to ani wariator ani rolki ani sprzęgła nie zmienisz.

Marcin 205 pisze:michau_ek, polecam Big Bore Kit V. Ale to tylko na ebayu kupisz. Zresztą ten mini cross trochę zjechany jest, bo jak ja jeździłem na pocket biku, (niemal na pewno ten sam silnik, też odpalany na linkę) to on wcale nie mulił tak jak mówisz, tylko całkiem nieźle ruszał, a ważę 66kg.

michau_ek pisze:ale scigacz miał tam bodajże inaczej napęd przekładany, żeby ruszał a kross tak bardziej na moc...

Marcin 205 pisze:michau_ek pisze:ale scigacz miał tam bodajże inaczej napęd przekładany, żeby ruszał a kross tak bardziej na moc...
I tu bym polemizował, bo wydaje mi się że w tych silnikach są takie same przełożenia. Z resztą jak cross ma przełożenia na moc, to owszem v-max nie byłby zadziwiający, ale ruszać powinieneś bez problemu.

michau_ek pisze:i tak jakby koło zaczyna sie krecic na wysokich obroach dopiero..

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości