Kupiony w salonie w 2009r i od tamtej pory jest jak na razie nie zawodny
W przeciągu 5 lat jednak trochę pozmieniałem, pierwszą rzeczą były szprychy w tylnym kole które pękały jedna pod drugiej - wymieniłem jedną 2 inne pękały więc wymieniłem wszystkie jak leciało wybrałem szprychy od WSKi są o 0.7mm grubsze niż oryginał a na starych przy wymianie zauważyłem że co 2'ga miała małe pęknięcie od strony piasty

Kolejną niespodzianką była wymiana zębatki zdawczej po około 2000km - jej stan był powalający wymieniłam z 13z na 14z plus zębatkę tylną i łańcuch

Niestety długo nie musiałem czekać bo przy 4000 wyrwała mi się jedna szpilka od tłumika a z drugiej spadła nakrętka podczas jazdy i pourywały mi się mocowania tłumika - czyli spawanie i rozwiercenie na nagwintowanie na "mega" szpilkę z śruby 10.9 wytwała do końca
Później coś minie naszło aby sprawdzić jak świecą takie oto żarówki ba20d Halogenowe lecz to była porażka bo światło nie padało na drogę tylko oświetlało korony drzew (winna była całkiem inna budowa włókien żarówki niż zwykła ba20d bańka)

Przez długi czas był koniec z wszelkimi awariami aż do 5555km wysiadł automat zmiany biegów i biegi wyskakiwały lub wg nie dało się ich wbić. Po długim namyśle jak już miałem cały silnik rozebrany postanowiłem zainwestować w zestaw 72cmm zakupiony na allegro. A więc przybyła troszkę na mocy i prędkości po dokładnym wyregulowaniu zaworów i gaźnika
Po drodze wymieniłem płyn hamulcowy i akumulator na żelowy marki Moreti YB5L-BS(DS-iGEL) z elektronicznym wyświetlaczem LCD oraz wszystkie żarówki na Ledy czyli tył i wyświetlacz biegów

A oto ogar w całej okazałości: