Blu pisze:Tak z ciekawości, po co ją kupiłeś ? Aie tym nie pojeździsz, ani nie sprzedasz.
Skarbonka bez dna jeśli chcesz ją robić, tylko po co jak papierów brak.
Dałbym za to z 500zł bo widać że stan opłakany i nic nie działa, może dałoby sie odpalic polatać po polach pół roku i na złom.
jak mam być szczery, to kupiłem ją za calutkie 900 złotych - czemu kupiłem? na początku myślałem, że zrobie jak zawsze - kupie, rozłożę na części, zarobie pare stówek i będę zadowolony - Nsr jc20 kupiłem za tyle samo, zwróciła się dwukrotnie - a tu jest rs, która jest więcej warta i jest ich cały czas dużo, częsci są masakrycznie drogie - więc nic tylko brać.
Jeszcze przed chwilą zastanawiałem się nad rozłożeniem na częsci tego ale z kumplem podłączyłem na krótko rozrusznik, zalałem benzyny pod świece i rs odpaliła od strzała
dostała też troche benzyny do gaźnika, lecz gaźnik nie ma śrubki od obrotow, nie ma ssania więc nie wiele z niego jest... ogólnie pali od strzała, wkręca się na obroty więc jest dla niej nadzieja - czy to dalej skarbonka bez dna? gaźnik 100 zł, ogarnianie elektryki (robie sam) 0 zł, "nowa" opona na tył 50 zł, opcjonalnie jakiś napęd, poprawki lakieru ale to wtedy kiedy zdecyduje na 100%, że zostaje u mnie.