jakieś łądne aluski i auto prezencje ma. Silnik 1.3 ale są wersje z silnikiem od golfa 1.6 taką wersję mam u mnie. I bardzo dobrze chodzi, spalanie niskie jeszcze lpg to juz wcale 

jakieś łądne aluski i auto prezencje ma. Silnik 1.3 ale są wersje z silnikiem od golfa 1.6 taką wersję mam u mnie. I bardzo dobrze chodzi, spalanie niskie jeszcze lpg to juz wcale 

Ciesze się że pomagacie bo dużo już błędnych zakupów bym pewnie dokonał . Przepraszam też za moją wybredność
Co do chowanych świateł to podobały mi się od dziecka i chciałbym je bardzo w mojej 1 osobówce
Liderami obecnie jest mitsu i toyotka
a tak na serio to mój brat miał Mazde 323F tylko tą wersje
ale ja na Twoim miejscu to bym BMW brał <3
!!!!!!!!!!!!!!!
modó³ wm mugen sport cdti

Madzia 323f jest ładna ale nie wiem jak z ceną , na pewno pomyślę o tym

. Mówisz że pasuje do mnie celica ? Hmm może i masz racje . ogólnie nie chodzi o lansownie tylko jak byłem dzieckiem oglądałem nieustraszonego i powiedziałem sobie musze mieć kiedyś podobny samochód 

...zaraz ci coś padnie i się posrasz
... Ani to się prowadzi, ani to wygląda... a za kwotę 3000-5000 można mieć auta typu Audi, Mercedes, Toyota, Honda, do których części ( przy odpowiednim silniku ) WCALE nie są drogie...
3000-5000 można mieć auta typu Audi, Mercedes, Toyota, Honda
Radzę poczytać trochę o niezawodności Toyot z lat 1985-2002

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość