• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Ogarem dookoła Polski ;] TAK DOJEDZIE !!!!!

Szykuje się ciekawe spotkanie motocyklowe? Nie masz z kim polatać w sobotnie popołudnie? Napisz tutaj :)
to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Ogarem dookoła Polski ;] TAK DOJEDZIE !!!!!

Postautor: to&owo » pt 16 mar, 2012

pozostaje życzyć powodzenia i pamiętaj ,żeby koniecznie ogarnąć gniazdo zapalniczki i do tego rozgałęziacz na 2-3 wwyjścia :)

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » pt 16 mar, 2012

rack

Polskę to objechali już 40 lat temu na komarkach, jak by co polecam.

http://william350.w.interia.pl/wyjazdy.html

Tutaj Polska to dopiero rozgrzewka. A nie wiesz o tym, że ludzie objechali Polskę, bo robili to bez rozgłosu, po prostu dla siebie i pasji, czyli to co najpiękniejsze w motocyklizmie.
Ostatnio zmieniony pt 16 mar, 2012 przez Outer, łącznie zmieniany 1 raz.

rack
Uczeń
Uczeń

Postautor: rack » pt 16 mar, 2012

Widze spore grono "znawców" którzy sami boją sie wyjechać zapewne kilkadziesiąt kilometrów od komina.

Outer od kiedy komarki mają 125 cc? O tym że objechali wiem bo troche siedze w tym temacie, szkoda że nie w pełni bo tylko zachodnia ściana.

...czyli to co w motocyklizmie najpiękniejsze. hehehe... uważasz że jeśli wyprawa jest nagłośniona to nie można jej realizować dla siebie i dla pasji? Może wyjedź do azji na romecie i nie mów o tym mamie bo to przecież takie piękne.

...A nie wiesz o tym...
Ty za to wiesz bo śledzisz wszystkich ludzi na globie. Skoro ja o tym nie wiem, ty tym bardziej.

Mnicha poczynania śledzę od jakiś 2 lat więc nie musisz cynić czyimiś wyjazdami.
Ostatnio zmieniony pt 16 mar, 2012 przez rack, łącznie zmieniany 2 razy.
www.motoadventures.com.pl - bo niemoÂżliwe nie istnieje!

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » sob 17 mar, 2012

Nie wiesz o co mi chodzi... Wzorem motocyklisty dla mnie jest ktoś, kto nie ogłasza się wszędzie gdzie może, tylko bawi się i ma mega do siebie dystans. (ty już tego nie masz)
Był taki jeden, bardzo znany, z forum africa twin, ale tysiące km od domu zdarzyło się nieszczęście z tą osobą. Czerpie satysfakcje z robienia tego, nie dokonania czegoś ciężkiego i robienia z siebie męczennika.

Ja robie sobie traski po 600 km i na tyle mi na razie wystarczy, jak będę chciał objechać Polskę, to prawdopodobnie po tygodniu organizacji to zrobię i pewnie będzie to mój pierwszy krok jak tysiąca innych ludzi, do turystyki dłuższej, bo nie ma nic prostszego, niż okrążyć Polskę, następnie pojadę do Grecji. Tyle wiem z planów.

Outer od kiedy komarki mają 125 cc?

Wyczyn komarka jest 50x trudniejszy do wykonania niż na 125 ccm, na 125 ccm to było na wskach i innych podobnych maszynach takich wypraw setki.

Wyprawa dookoła Polski to jest łatwizna w skali turystyki dalekiej i nie można inaczej powiedzieć. PRYSZCZ.

Do Azji wyjade, wzdłuż BAMu, na afryce lub czymś podobnym, będą o tym wiedzieć przyjaciele, bliscy, kompani i prawdopodobnie forum zrzeszające użytkowników modelu. Nikt więcej.

Powodzenia... i więcej dystansu.
Ostatnio zmieniony sob 17 mar, 2012 przez Outer, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
n0r3k
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: n0r3k » sob 17 mar, 2012

Kurde, jedz a nie gadaj tyle ok? Taka wyprawa dokoła polski to pikus, gdyby tylko rodzice mi pozwolili to nawet bym sie nie zastanawial. Ale napewno nie robil bym z tego takiego wielkiego halo, tylko zdałbym relacje po powrocie i tyle. Ty ciagle powtarzasz ze my myslimy ze ci sie nie uda i powtarzasz ze sie uda. przeciez musi sie udac boo to nie jest lot w kosmos. Zycze ci powodzenia, poki co nie chwal sie tak ze jedziesz, pochwal sie jak juz wrócisz ;)
OGAR 900 R > NSR 125 > CBR 600 F3 :)

rack
Uczeń
Uczeń

Postautor: rack » sob 17 mar, 2012

n0r3k
Gdybyś objechał Polske dookoła i wtedy powiedział że to pikuś czy tam łatwizna to by było coś. Natomiast ty wiesz że to pikuś pomimo że nigdy na takim wyjezdzie nie byłeś. Poza tym ani razu nie powiedziałem że mi sie nie uda. Bo sam sądzę że to nic trudnego patrząc na mój poprzedni wyjazd 1800km do Sopotu, tutaj mam troche więcej do przebycia więc co sie ma nie udać.

Outer
Zacne plany czy tam marzenia, wielki podziw ;) Życze powodzenia.

Rozgłos jest potrzebny dla sponsorów, póki co nie wygrałem w totka więc pozostało mi robić to troche na pokaz.

Awatar użytkownika
BeNeK
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Kontaktowanie:

Postautor: BeNeK » sob 17 mar, 2012

rack, no i co grono sponsorów.... bu ha ha co myślisz że ktoś będzie wam fundował wypady... i przyjmował za free z otwartymi ramionami?

chcesz bierz ogara kasę namiot i spierd@laj w trasę a nie tak się jebiesz...
pierd@l*nie płota za pomocą kota ...

jak ch8cesz jechać to najpierw uzbieraj na to hajs a później planuj a nie takie smenty pierd**lisz....

bezsens ...
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...

Pozdrawiam BeNeK
Lewa !!

rack
Uczeń
Uczeń

Widze następny "znawca" xd

Tak się składa że kilku sponsorów mam już załatwionych.

smenty to ty gadasz ;)

Btw nie jeżdże ogarem.

www.motoadventures.com.pl

Awatar użytkownika
Prelude
Administator
Administator
Pojazd: Corsa C FL
Podziękował : razy
Kontaktowanie:

Postautor: Prelude » sob 17 mar, 2012

Nie spamujcie i nie wszczynajcie kłótni, piszcie jeżeli macie coś konkretnego do przekazania.

Blu
Weteran
Weteran
Kontaktowanie:

Postautor: Blu » sob 17 mar, 2012

Dlaczego Mnich poprostu wzial sie ogarnal w tydzien i pojechal na Ararat ? Bo kocha.
Czemu ty jedziesz? Bo dadzą kase czy inny sprzęt ?
Sorry ale ja to widze tak: "jade bo dają kase, a jak nie to nie jade. Zrobie rozgłos zeby wiecej dostac/zarobic"

Jak cię widzą tak cię piszą
Ostatnio zmieniony sob 17 mar, 2012 przez Blu, łącznie zmieniany 1 raz.
[center] Obrazek [/center]

rack
Uczeń
Uczeń

Bo jest dorosły, pracuje i nie ma żony ani dzieci.

Na poprzednich wyjazdach czyli Zakopane 900km i Sopot 1800km jechałem i nikt o tym nie wiedział. Jedynie najbliższa rodzina ;)

Jadę bo mi sie spodobało. Współpraca ze sponsorami często nie jest przyjemna więc wolałbym to robić tak jak mówicie dla samego siebie. Niestety nie zarabiam i nie stać mnie, a nie znam podróżnika który nie skorzystałby z darmowych opon czy olejów.

Mnich też dostał od rometa nową 125tke i co? Jeździ żeby dostawać romety? Tak samo opisał to w gazecie moto voyager, i co odrazu robi to dla rozgłosu ?

Zastanówcie sie co piszecie.

Lepiej jechać i przedstawić to przykładowo w gazecie i na scigacz.pl niż w ogóle nie jechać?

Co drugi to większy specjalista, a sami nic konkretnego nie potraficie pokazać.

Btw pisze na takich forach jak wasze bo dużo ludzi oferuje nocleg i oprowadzenie po okilicy co jest bardzo potrzebne w takich wyprawach.

Fuzo
Majster
Majster

Postautor: Fuzo » sob 17 mar, 2012

Jeśli chodzi o mnie znalazłem robotę zapier***** z ulotkami po mieście aby pojechać. Po rozdaniu świadectw w szkole wsiadam na ogara i spier***** w Polskę Wracam opiszę jak było i koniec !! Tak jak pisałem wcześniej objechanie Polski to nie jest jakiś wielki wyczyn i to jeszcze w około 20 dni, jest to na pewno wielka przygoda i niezapomniane wrażenia!!!
Ostatnio zmieniony sob 17 mar, 2012 przez Fuzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Outer
Weteran
Weteran

Postautor: Outer » sob 17 mar, 2012

Dokładnie

Fuzo
Majster
Majster

Postautor: Fuzo » śr 21 mar, 2012

Dzisiaj zadzwonił do mnie miła Pani z firmy Arkus&Romet group powiedziała że dyrektor się zgodził i za sponsorują mnie to znaczy Darmowy serwis przed wyjazdem i w trakcie oraz gadzety, koszulku itp. Jak się bardzo czegoś pragnie to i los się uśmiechnie.

Awatar użytkownika
BarneY
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Postautor: BarneY » śr 21 mar, 2012

Fuzo, No gratulacje ! :D Powodzenia :)
JeÂśli pomogÂłem - postaw browarka :D

DziĂŞki :)

Wróć do „Zloty i spotkania”